Europeisk snadder

16:15 Real Madrid – Sevilla. Bortelaget over 1.5 mål til 2.85  (Unibet) 

Real Madrid mangler trolig Ramos, Varane, Carvajal og Casemiro i dag. Kanskje de fire viktigste defensive spillerne i et famlende Madrid-lag som allerede er 8 poeng bak Barcelona. Sevilla og Real Madrid ligger á poeng. Ryktene skal ha det til at Achraf Hakimi, Llorente, Nacho og Kovacic kommer inn som erstattere. Disse spillere har 13 (!) starter tilsammen på dette laget til nå denne sesongen, og skal eventuelt få bryne seg på et godt offensivt Sevilla-lag.

I fem av de syv siste innbyrdes har Sevilla skåret over 1.5 mål. Real Madrid har sluppet inn over 1.5 mål i tre av sine fem siste, med bedre lag en de klarer å stille i dag. Sevilla har skåret over 1.5 mål i fire av sine fem siste kamper. Jeg synes oddsen (1.32-6.10-8.50) her er ganske vanvittig ut i fra frafallene hos dagens hjemmelag. Naturligvis er Real Madrid favoritter hjemme, men jeg tror kampen blir jevnere enn oddsen tilsier. Har tro på masse mål, hvor lagene innehar større kvaliteter offensivt enn defensivt.

1362847830_extras_noticia_foton_7_0
Ramos og Varane er trolig ute mot Sevilla i dag. Det samme med Casemiro og Carvajal.

 

West Ham – Chelsea. Borteseier til 1,55 i odds. (Coolbet) 13:30

Det virker rett og slett som at West Ham r en lost case, og det har på ingen som helst måte hjulpet å få inn en trener som sier på pressekonferanse “funker det så er det fint, funker det ikke så er det dumt” motivasjon i disse ordene? Chelsea har funnet flytsonen og Pedro, Willian, Hazard og Morata finner hverandre bare bedre og bedre. De spiller rett og slett forferdelig bra fotball fremover på banen!

 

Spillermål: 

Morata scoret (Chelsea) 2,00 (Coolbet)

– Trippel: Jonas-mål (Benfica)  + Cavani-mål + Aubameyang-mål Odds: 2.87 (Unibet)

Spillerkort:

– Achraf Hakimi (Real Madrid) får kort til 4.50 (Unibet)

Kommer nok mer her etterhvert…

Leave a Reply