Fotballsøndag på sitt beste!

For en dag vi har i vente da dere! Dette blir helt magisk. Vi snakker de to største derbyene i England, samt De Topper i Nederland, Moskva-derby i Russland og Marseille – Saint Etienne i Frankrike. Her er det bare å innta sofakroken, og kjøre intervaller mellom toalettet, kjøleskapet og sofaen. 

20:45. Villarreal – Barcelona. Borteseier til 1,60 i odds. (Coolbet). 

Villarreal har faktisk vist seg frem og de hadde en lovende start på sesongen. I det siste så har de derimot slitt litt mer og det vises veldig på resultatene deres. De har ikke vunnet en hjemmekamp siden 5.november (hvis du ser bort ifra cupkamp mot 3.divisjonslag). Sist kamp så tapte de til og med mot Maccabi Tel Aviv. Det var på torsdag! Kan bli knalltøft for de å stå i mot Messi og Suarez som virker å være i superform for tiden. De har hatt to dager lenger pause enn hva Villarreal har hatt , og det kommer nok veldig godt med. Dette kommer til å bli et fyrverkeri av en kamp. Bakambu og Suarez. Bare nevner de to.

Bilderesultat for barcelona suarez
Luis Suarez har ikke vært helt på topp til nå denne sesongen, men står likevel med 6 mål på 11 kamper.

15:15. Liverpool – Everton. o2,5 mål. 1,59 i odds (Coolbet) 

Merseyside-derbyet! I denne kampen så blir det ALLTID mange mål, spesielt når det blir spilt på Anfield. Vi vet også at Liverpool alltid går for å score mål og driter rett og slett litt hvordan det ser ut bakover (det virker ihvertfall veldig sånn). For å finne sist gang det ble u2,5 mål på Anfield da disse to lagene møttes må vi helt tilbake til 2014. Da ble det 1-1! Moro å se at derbyene er fulle av mål. Rett og slett. Begge lagene har en formidabel formkurve, Big Sam og The Klopp skal få kjempa godt for å vinne denne kampen.

Bilderesultat for salah liverpool
Mohammed Salah. Premier Leagues beste signering til nå denne sesongen.

21:00. Marseille – Saint Etienne. Hjemmeseier til 1,65 i odds. (Coolbet)

Marseille spilte kamp på torsdag, men de stilte med et rotasjonssystem som gjorde at de fikk hvilt en del sentrale spillere til dagens kamp. De begynner virkelig å ligne på sitt gamle jeg når man ser de spille og hvordan formen deres er. Marseille har ikke tapt en hjemmekamp siden tidlig i oktober. Etter det så har de 3-1-0 på hjemmebane i Ligue 1. Saint-Etienne derimot har en form som ikke ligner grisen.  På de siste fem bortekampene sine så står de med 0-1-4. Så dette skal være et spill som betyr penger.

Bilderesultat for payet marseille
“We’ve got Payet, Dimitri Payet! I just don’t think you understand”

 

16:15. Real Betis – Atletico Madrid. Borteseier + Kevin Gameiro scorer. 3,05 i odds. (Unibet. Wincast, mål når som helst). 

Real Betis har virkelig ikke ligna seg selv i det siste. På hjemmebane så har det ikke vært mye å jubla for. De siste 5 hjemmekampene sine så står de med 1-2-2 og da har de kun møtt såkalte svakere lag enn seg selv. De har noen som kan være matchvinnere, men ser ikke at de kan ta denne mot Atletico Madrid som virkelig har funnet flyten etter en litt trå start på sesongen. De har faktisk ikke tapt en bortekamp i serien siden mai, og det var mot Real Madrid. På de siste 5 bortekampene sine så står de med 4-1-0 i form. Greit at de røyk ut av Champions League, men da må man også se på gruppa de spilte i. Griezmann ryktes å være skadet, og da er det jo Gameiro som er andrevalget der skulle man tro. 3,05 på denne er en KANONodds.

Bilderesultat for gameiro atletico
God tro på at Gameiro starter i dag, ettersom ryktene tilsier at Griezmann er ute.

 

14:30. Spartak Moskva – CSKA Moskva. BTTS + over 2.5 mål til 2.37 (Bet365)

Dette er det største derbyet i russisk fotball innenfor hovedstaden Moskva. Det skiller et poeng på tabellen mellom lagene, og de er begge avhengig av poeng her for å holde følge med Lokomotiv Moskva. Vitinho starter for bortelaget, mens Promes og Luiz Adriano starter for hjemmelaget. Potensielle målskårere alle tre. Har ikke allverdens til kunnskap om russisk fotball, men velger å spille denne basert på statistikk:

  • Fire av de fem siste innbyrdes har endt med BTTS + over 2.5 mål.
  • Fire av fem siste borte til CSKA har endt med BTTS + over 2.5 mål.
  • Tre av fem siste hjemme til Spartak har endt med BTTS + over 2.5 mål.

 

Spillerkort:

  • Ander Herrera (Manchester United) får kort til 4.00 (Lag ditt eget spill, Coolbet).
  • Wayne Rooney (Everton) får kort til 3.50 (Coolbet)
  • Jonjoe Kenny (Everton) får kort til 3.65 (Coolbet)

Leave a Reply