Lett start på ny uke

Oppsummering av gårsdagen:

Spill inn:

Bolshunov slår Hellner til 1,79✅

Stadlober slår Jacobsen til 1,73✅

Barcelona til 1,60 ✅

Marseille 1,65✅

Spill ut:

Atletico Madrid + Gameiro 3,05 ❌

Spartak – CSKA. Btts + 2,5 2,37❌

Liverpool-Everton o2,5 1,59 ❌

Rooney gulkort 3,50 ❌

Kenny gulkort 3,65 ❌

Heldigvis så får vi nok en dag med litt pluss, takket være Herrera og skigjengen!

Nye spill for dagen:

Randers FC – FC Midtjylland. Borteseier til 1,75 i odds. (Coolbet) 19:00

Randers har hatt en blytung sesong så langt i Superliga. De ligger på bunn med 14 poeng på 18 kamper. Idag spiller de hjemme mot det som mest sannsynlig er det største formlaget i divjsjonen akkurat nå, nemlig Midtjylland. Det gjør ingenting at det har stagnert litt for Sørloth når de andre på laget virkelig står opp og storpresterer. Midtjylland har ikke tapt en kamp siden September og det var mot FC København. Forrige gang de møttes så var ikke Midtjylland på sitt beste og de var i et tett kampprogram, enda så vant de 2-1. Anbefaler også å sette Begge lag scorer til 1,70 i odds.

Bilderesultat for midtjylland

Lazio – Torino. Wincast, mål når som helst. Ciro Immobile. 2,45 i odds. (Unibet). 21:00

Lazio har virkelig hatt en opptur denne sesongen og det merkes både på spillet og alt so mhar med det og gjøre. Immobile ble spart i kampen på Torsdag mot Zulte-Waregem. Det trengtes nok for på de to siste seriekampene sine så har han ikke scora. Men idag løsner det nok mot et vesentlig svakere Torino. På de fem siste bortekampene sine så står Torino med solide 0-3-2. Tap for Fiorentina og Juventus. Dette er et lag som sikkert gir god kamp for Lazio, men nekter å tro at Lazio klarer å rote bort dette. De sparte en del sentrale spillere i midtuka og det er lite tvil om at de prioriterer Serie A!’

Bilderesultat for immobile

 

Vitoria De Guimaraes – Feirense. Hjemmeseier til 1,70 i odds. (Coolbet) 20:00

Vitoria De Guimaraes er egentlig i en ganske god flyt for tiden og de spilte uavgjort mot et stert lag fra Tyrkia på Torsdag. Disse to lagene møttes senest i November, og da vant hjemmelaget 2-1. De virker å være bunnsolide hjemme og går veldig sjeldent på noen skreller. Feirense derimot er i en helt forferdelig flyt, det er helt vilt hvor dårlig de har vært i den siste tiden. Den siste seieren deres kom i Oktober, og den før der igjen kom i August. Hjemmelaget her virker å være soleklare favoritter i dette oppgjøret da bortelaget sin odds er på over 5! Anbefaler å prøve Dias Belloli målscorer til 2,50 i odds. (Coolbet)

Bilderesultat for vitoria de guimaraes

 

 

 

 

 

 

 

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply