MIDTUKEBALL!

Nok en uke hvor vi får servert midtukefotball fra de største ligaene. Helt fløte! Oddshjelpen-toget har holdt stø kurs de siste dagene, og vi står med 6 dager på rad med grønne tall. Gårsdagen ble reddet av en skåring i Portugal som kom hele 5 minutter på overtid. Her er oppsummeringen:

Spill inn:

  • Midtjylland til 1.75
  • Vitoria Giumraes til 1.70

Spill ut: 

  • Immobile skårer + Lazio vinner til 3.05

Tilbakebetaling: 115 %. 

Litt bitter denne da Lazio blir snytt for en soleklar straffe, som Immobile vanligvis tar. Deretter oppstår det krangling og spissen får rødt kort for det som angivelig skal ha være en skalle. Nedenfor kan dere se hvorfor Immobile fikk rødt, meget billig i våre øyne. Ikke alltid VAR (videodømming) funker!

 

18:30. Wolfsburg – RB Leipzig. Leipzig DNB til 1.68 (Coolbet) 

Leipzig innehar før kveldens runde 2.plassen i Bundesliga bak suverene Bayern München. Laget står med 8-3-4 og er allerede 8 poeng bak Lewandowski & co. Spesielt på bortebane har det gått litt trått for RB Leizpig, og de står med 2-2-1 på de fem siste på fremmed gress.  Kveldens bortelag står med 3-9-3 til nå denne sesongen og ligger på en 11.plass i Bundesliga. Wolfsburg står med 2-5-0 på sine syv siste hjemmekamper, og de spiller generelt enormt mye uavgjort.

videodb_7478_75639_9885978_16x9_05_HD
Fra venstre: Timo Werner, Emil Forsberg og Nabil Keita kan herje med ethvert forsvar.

RB Leipzig er i ferd med å etablere seg som et topplag i Bundesliga. De viser at 2.plassen fra i fjor ikke var en ren tilfeldighet ved å inneha samme posisjon til nå i år. Klubben innehar en god del klassespillere som Timo Werner, Nabil Keita og Emil Forsberg for å nevne noen. Unge og sultne spillere som har potensiale til å nå verdenstoppen etterhvert. Wolfsburg har ikke lenger de helt store navnene i troppen, og Divock Origi og Yunus Malli har ikke helt svart på forventningene etter at de ankom klubben. Jeg hadde egentlig lyst til å prøve en ren B her, men prøver en tryggere versjon siden Wolfsburg har spilt enormt mye uavgjort denne sesongen. Leipzig DNB (DrawNoBet) spilles til 1.68 hos Coolbet. Ender kampen uavgjort får man pengene tilbake.

20:45. Burnley – Stoke. H til 2.32 (Coolbet). 

Burnley kan vel sies å være det store overraskelseslaget denne sesongen. De ligger på en bunnsolid 7.plass med 8-4-4 og en grå målforskjell på 15-12 (sluppet inn 1 mål i snitt, og skåret 0.75 pr kamp). Burnley har levert like resultater både hjemme og borte og står med 4-2-2 både på eget og fremmed gress. De har holdt nullen i fem av åtte hjemmekamper, men det er mye takket spillere som Mee og Lowton. Begge disse er usikre før kveldens kamp, samt at Heaton, Walters og Brady er ute.  Stoke på sin side ligger på en 15.plass med 4-4-8 og en målforskjell på 19-35.  Stoke tapte hele 1-5 hjemme mot Spurs i forrige runde, og står med 1-2-5 og 20 innslupne mål på bortebane til nå denne sesongen. Laget ligger bare tre poeng unna nedrykk, og vi tror det bare er et tidsspørsmål før Mark Hughes får fyken. Bruno Martins Indi og Jese er ikke med i dag.

Jeg forventer en meget jevn kamp her i kveld, men klarer likevel ikke å holde meg unna Burnley-seier. De har spilt klart bedre enn Stoke denne sesongen, og kommer fra et positivt resultat hjemme mot Watford fra lørdagen.

Målskårerspill: 

Wilfried Zaha (Crystal Palace) skårer til 3.15 (Coolbet) 

På de fem siste hjemmekampene sine på Selhurst Park har Crystal Palace skåret 10 mål (2 mål i snitt pr kamp). Watford på sine side har sluppet inn 10 mål på sine fem siste bortekamper (2 mål i snitt pr kamp). Wilfried Zaha har blitt flyttet til en spissplass i år, og dermed synes jeg oddsen på over 3 er meget spillbar.

Spillerkort: 

Joe Allen (Stoke) får kort til  til 4.50 (NordicBet) 

Stoke trenger virkelig en leder som tar tak og står foran i denne vanskelige perioden nå. Joe Allen kan muligens ta denne rollen, og er fra før av en ivrig kortsanker. Denne sesongen står han med 4 gule på 15 kamper, og står dermed i fare for å måtte stå over mot West Ham med gult i denne kampen. Personlig tror jeg ikke det påvirker han i det hele tatt. 13 gule kort på 49 kamper sier sitt, og 4.50 er meget bra betalt her synes jeg. Jeg forventer en stillingskrig med mye trøkk på midtbanen, og der tror jeg at den lille waliseren (2 cm lavere enn Messsi) smeller til.

Skjermbilde 2017-12-12 kl. 11.29.35.png
Det skiller hele 0.33 m.o.h mellom Peter Crouch (t.v) og Joe Allen (t.h). Likevel er waliseren en knallhard midtbanespiller i Premier League.

 

 

Leave a Reply