Onsdagsballen

Oppsummering av gårsdagen:

 

Wolfsburg – RB Leipzig. Leipzig DNB – Void.

Spill inn:

Burnley – Stoke. H til 2.32

Spill ut:

Wilfried Zaha (Crystal Palace) skårer til 3.15

Joe Allen (Stoke) får kort til  til 4.50

Inter neste mål 1,90 (Livebet på twitter)

Idag blir det bedring! Kortspill er sjansespill har vi funnet ut i midtukekampene!

 

FC Schalke 04 – FC Augsburg. Hjemmeseier til 1,95 i odds (Coolbet). 20:30

Mener at denne oddsen er alt for høy når du ser hvordan lagene ligger an, recently form og restitusjonsperioder. Schalke har hatt hvile en dag lenger enn Augsburg, som igjen betyr at de har kvikkere bein og at de har fått hentet seg inn mer. Schalke står med solide 4-3-1 på hjemmebane så langt i år. De har ikke tapt på hjemmebane siden tidlig September mot Bayern München. De tre uavgjort kampene kommer mot solide lag. Augsburg har absolutt ikke et dårlig lag og de matcher godt med de lagene som skal være bedre. Mener allikevel at Schalke har vist seg å være et mer solid og jevnt over bedre lag enn hva Augsburg er. Augsburg har forresten en islandsk spiss som virkelig har levert over all forventning i år. Alfred Finnbogason

Bilderesultat for schalke 04

 

Lechia Gdansk – Pogon Szczecin. Hjemmeseier til 2,05. (Coolbet) 18:00

“Hva i alle dager er det Oddshjelpen driver med nå?” Vi prøver å finne gullkorn rundt om i hele Europa og her har vi skutt gullfuglen. Lechia har 24 poeng, Pogon har 11, på en desidert siste plass. På bortebane så står Pogon med nitriste 0-4-6, hvor 4 av de siste har endt med tap. Lechia derimot står med 3-3-3 på hjemmebane, hvor 2 av de siste hjemmekampene har endt i seier mot sterkere lag enn dem selv. Den siste hjemmekampen de tapte var i slutten av Oktober! Her har vi og en kamp hvor ene laget har vesentlig lengre tid å restituere på enn det andre. Pogon spilte kamp 10 Des, Lechia spilte kamp 8 Des. Dette kan virkelig gjøre en stor forskjell. Et tett kampprogram er det ingen trenere eller spillere som liker, spesielt ikke spillere som er slitne.

Bilderesultat for lechia gdansk

 

Swansea City – Manchester City. Kevin De Bruyne assist, 2,25 i odds. (Lag ditt eget spill, Coolbet). 20:45

Idag møtes Premier League sitt aller verste fotball det beste laget som kanskje er i Europa om dagen. Swansea har hatt en forferdelig hard sesong så lang, de fikk seg en liten opptur med en tre poenger i helga mot WBA. Men idag så møter de det beste laget i ligaen, by far. Manchester City står med 8-0-0 på bortebane så langt og 20-5 i målforskjell. De kommer ut av en tøff bortekamp mot Manchester United, men allikevel så skal de klare å kjøre over Swansea. Går også an å vurdere å sette handicap spill på kampvinner her. Kevin De Bruyne er en helt fantastisk fotballspiller som har virkelig stepped up his game i år. Står med 8 målgivende pasninger på 16 kamper så langt denne sesongen.  Fikk seg en målgivende på Old Trafford i helga, mot et helt fantastisk defensivt lag. Noe som også viser at han kan skape sjanser mot sånne lag og. Lite som tilsier at han ikke skal få seg en målgivende her i denne kampen og.

Bilderesultat for kevin de bruyne manchester city

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply