TO HØYODDSERE UTE.

Vært en tråkig midtuke for Oddshjelpen til nå, skjedd mye sirkus de to første dagene i uke 50. Sånn er fotballen! Bare å komme seg opp på hesten igjen.  Ikke stort å velge mellom i dag, men har funnet to spill hvor bookmakerne er meget uenige om oddsen.

 

Skjermbilde 2017-12-14 kl. 12.31.14.png
Donny Van De Beek er i storform om dagen, og bookmakerne er uenige om dagens målskårer-odds på den unge nederlenderen.

 

Donny Van De Beek (Ajax) skårer til 3.15 (Coolbet)

Donny Van De Beek skårer sist til 10.00 (Coolbet)

Van De Beek har vært i storform de siste kampene, og har skåret fem mål på de fire siste kampene. Han spiller høyre indreløper på at angrepsvillig Ajax-lag, og kommer ofte på dype løp som er vanskelig for forsvarerne å plukke opp. Ajax skårer drøssevis med mål på hjemmebane, og står med 15 mål på sine fem siste hjemmekamper på Johan Cruyff Arena (3 i snitt). På de fire siste kampene har Van De Beek skåret mål i 75, 75 og 72 minutt. Dermed frister det også å prøve at han skårer det siste målet i kveldens kamp til hele 10.00 i odds.

Kveldens motstander, Excelsior, er inne i en elendig periode med fire strake tap. Jeg tror Ajax kommer til å putte en god del mål i kveld, og dermed er sjansene gode for en Van De Beek-skåring. Unibet og NordicBet ligger på 1.80-1.90 på Van De Beek-skåring. Unibet ligger på 5.10 når det gjelder Van De Beek siste målskårer.  Stor sannsynlighet for at Coolbet senker oddsen utover dagen her. Kom dere på før det er for sent!

 

Leave a Reply