Lørdagsmagi

Manchester City – Tottenham. Hjemmeseier til 1,65 i odds. (Coolbet) 18:30

Det er vel få ting som sier imot det at City skal fortsette den enorme formen sin. Idag så skal de møte et lag som virkelig tørr å spille fotball å stå høyt. På hjemmebane så står City med 7-1-0 og en målforskjell på 28-6. Tottenham står med 4-1-3 på bortebane, hvor de tre kampene som de har tapt har kommet blant de fire siste, den siste endte uavgjort mot Watford. Virker som at de er litt ute av flytsonen, noe som igjen kan bety at det er fordel Manchester City. Kevin De Bruyne, Sane, Sterling og Aguero skal nok få til å spille seg igjennom dette forsvaret også.

Bilderesultat for sterling

Leicester City – Crystal Palace. Hjemmeseier til 1.90 i odds. (Coolbet) 13:30

Her er det to gode lag som møtes, begge har hatt en stigende formkurve, men mener allikevel at Leicester skal være hakket bedre. Crystal Palace har fortsatt til gode å score på bortebane så langt i år. På de siste 5 kampene sine så står Leicester med 4-1-0. Den siste kampen endte med en knallseier over Southampton. Crystal Palace mangler til dagens kampe Sakho, Ward, Fosu-Mensah og Milivojevic, alle sammen sentrale spillere for et toppet lag. Leicester har Mahrez, Vardy, Okazaki, Gray og Schmeichel. Alle disse guttene er i storform for tiden, og dette håper vi at kan fortsette idag! Etter at de byttet trener så har ting virkelig sett lyst ut for The Foxes. Kanskje de klarer å blande seg inn blant topp 6 utover sesongen?

Bilderesultat for mahrez blonde

Spillerspesialer:

Lewis Grabban scorer mål. (Sunderland) 3,00 (Unibet). 11 mål på 17 kamper, løsna veldig i det siste. Godt gjort for å spille på et nedrykkslag som Sunderland.

Kortspesialer:

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply