Rolig søndag!

Oppsummering av gårsdagen:

Real Madrid kampvinner 1,57

Portsmouth neste mål 1,85 

Palermo kampvinner 1,65

Parma neste mål 1,50
Manchester City seier 1,65

Leicester seier 1,90

Lewis Grabban mål 3 

Weng slår diggins 1,67

Kruger slår Holund 1,62

Hellner slår Krogh 1,42

Nye spill for dagen:

Bologna – Juventus. Borteseier til 1,55 i odds. (Coolbet). 15:00

Juventus er et vanvittig sterkt lag, og de skal ikke ha noe problem med å slå Bologna i det hele tatt! De har spillere som Dybala, Higuain, Khedira og Douglas Costa! Disse spillerne kan være matchvinnere alle sammen. Juventus vil nok klatre litt til på tabellen før 2018. Med seier i dag så kan de ta andreplassen fra Inter, og de vil nok gjerne sørge for at det blir en realitet. Bologna har 21 poeng og Juventus har 38. Bologna har gjort det bra mot svakere lag, men sliter svært mye når det kommer til sterkere motstand. Da er det fort at de taper med opptil flere mål. Nå har Juventus spillerne hatt fri i 8 dager, og det klør nok greit i beina deres etter en seier.

Bilderesultat for dybala

Istanbul Basaksehir – Antalyaspor. Hjemmeseier til 1,59 i odds (Coolbet). 12:00.

Istanbul er et av de store lagene i Tyrkia. Virkelig imponert meg på hjemmebane i hjemlig serie. 6-1-0 på hjemmebane har de så langt i Süper Lig. Helt overlegne, de har blant annet slått Galatasaray og Bursaspor. De har ikke tapt en hjemmekamp i serien siden 12.Mars 2016! Antalyaspor derimot står med en helt forferdelig rekke på bortebane så langt i serien i år. 0-2-5 er fasiten på bortebane så langt. Hatt det forferdelig tøft overall i serien, og i dag skal de opp mot 2.plassen som har en vanvittig rekke. Adebayor, Visca og Clichy fikser nok biffen i denne kampen!

Bilderesultat for istanbul adebayor

21:00. Lyon – Marseille. Over 3,5 kort til 1.50 (Coolbet)

Tar ryggen til @Oystein_lefoot (Twitter) her. Vi laster tungt! 8, 3, 5, 4 og 7 gule kort på de fem siste mellom lagene. Coolbet har her vært meget gavmild. De ligger à poeng i serien, og denne kampen er uhyre viktig for begge lag. Har også en dommer som gir 5.25 gule kort i snitt pr kamp han har dømt denne sesongen.

Spillermål:

Kommer kanskje etterhvert…

Spillerkort:

  • Toulalan (Bordeaux) får kort til 3.80 (Coolbet)
  • Nyom (West Brom) får kort  til 3.75 (Unibet/NordicBet)
  • Smith (Bournemouth) får kort  til 4.00 (Coolbet)
  • Svensson (Alkmaar) får kort til 3.00 (Unibet)
  • Dendoncker (Anderlecht) får kort til 4.50 (Unibet)
  • Schär (La Coruna) får kort til 3.00 (Coolbet)
  • Marcal (Lyon) får kort til 6.00 (Unibet)

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply