MANDAG 18.12.17

Nok en dag med pluss i går, men absolutt ikke fornøyd. Alle tre hovedspillene satt fint, mens kun 2 av 8 kortspill satt. Her må vi opp i ringa! Spesielt ergerlig var det at kortspillet på Marcal (6.00 i odds) kanskje burde gått inn etter en stygg stempling.  

Tilbakebetalingsprosent: 106.2 %. 

 

Dagens utvalgte: 

20:00. Moreirense – Vitoria. B til 2.42 (Coolbet)

Portugisisk ball fra meg i dag. Vitoria Guimaraes ligger på en meget bra 7.plass i Primeira Liga, og står med 4-0-1 på sine fem siste matcher i ligaen. De tre siste kampene generelt har endt med seier, og de tre siste bortekampene har endt med full pott.. Guimaraes har en brasilianer som virkelig har vist fin form i høst. Raphinha har skåret 8 mål på 14 kamper fra sin høyreving-posisjon, og tar også straffer for laget i fra Portugals vestkyst. Oddsen på at han skårer i dag er på 2.80, jeg holder meg unna da jeg allerede sitter på at laget hans skal vinne.  Wakaso (7/0) er ute for gjestene, mens Texeira (2/0) og Valenta (6/0) er usikre.

Moreirense på sin side sliter meget om dagen. Jumboplass på tabellen og en 0-2-3 form sier sitt. Spesielt offensivt sliter laget noe voldsomt, de står med 9 skåringer på 14 kamper til nå i sesongen. De har fire angripere som har skåret fire mål på til sammen, og det er absolutt ikke bra nok på øverste nivå i Portugal. Moreirense har faktisk bare sluppet inn et mål mer enn kveldens motstander, og dette understreker egentlig bare hvor skoen trykker i dette laget. Moreirense står uten seier på de seks siste hjemmekampene. Fati (1/0) er ute, mens Drame (0/0) og Silva (0/0) er usikre før kveldens oppgjør. Ingen av disse har bidratt noe særlig denne sesongen, dermed ikke vitale forfall.

Oddsen på B er meget fin med tanke på lagenes tabellposisjon og form i det siste. Vitoria har også vunnet fire av de fem siste kampene innbyrdes. Så vidt jeg kan se har ingen av lagene noen spesielt viktige forfall før kveldens match, og dermed har jeg god tro på at Vitoria Guimaraes skal klare å hale i land en seier her til slutt. Råtips: 1-2 eller 0-1.

 

 

18:00. Fenerbahce – Karabukspor. Fenerbache -1 (Handicap) til 1.65  (Coolbet).  

Fenerbache er virkelig i siget om dagen og har vunnet seks av de seks siste kampene og fem av de seks siste hjemmekampene på Ülker stadyum. I de fem siste hjemmekampene har laget skåret 4,6,4,3og 3 mål, og virkelig invitert til festfotball. Til sammen i de seks hjemmekampene har det blitt 6, 6, 5, 6 og 4 mål. Laget har fem dager til neste kamp, og kommer fra en lett cupkamp i midtuken hvor flere spillere ble hvilt. Deriblant toppskårer Giuliano. Laget fra Istanbul har mye å bevise om dagen tatt tabellposisjonen i betraktning(5.plass), og jeg tror de vil fortsette med angrepsspill og underholdende fotball for å stimulere supporterne sine som er kjent for å være meget nådeløse i kritikken av egne spillere og trenere. Fenerbahce møter i kveld tabelljumboen i Superlig, Kardemir Karabukspor. Ekici (4/0) og Elmas (0/0) er ute før kveldens oppgjør, mens Zeybek (0/0) er usikker. Ingen store tap for et godt hjemmelag med stor bredde i troppen.

Kardemir Karabukspor har slitt veldig til nå denne sesongen og ligger på sisteplass med 8.poeng på 15 kamper. Elleve av de tolv siste kampene har endt med tap, og det er et meget ugunstig tidspunkt å møte et Fenerbahce i storform på. For å sammeligne har Kardemir tapt 3-2 borte mot Galatasaray, som skal være på omtrent likt nivå som Fenerbache. På torsdag tapte Kardemir mot et reservepreget Istanbul-lag, og har en tøff hjemmekamp mot Trabzonspor i neste runde. Klarer ikke helt å se at skuta snur i løpet av disse kampene. Så vidt jeg kan se mangler Karabukspor kun Nounkeu (11/0) før kveldens oppgjør, han har dog vært en viktig brikke i det defensive hos laget.

Fortsetter Fenerbahce å kjøre på som de har gjort de siste kampene gir jeg Kardemir null sjanse i denne kampen. Kveldens hjemmelag har vunnet de fem siste innbyrdes, og jeg tror det både kan bli to, tre og fire mål på Istanbul-laget i kveld. Både form, innbyrdes og skadesituasjon tilsier en enkel seier for Fenerbahce, som innehar stolte tradisjoner i tyrkisk fotball. Råtips: 4-1.

 

21:00 Everton – Swansea City. H – 1,85. (Coolbet).

Blir veldig overrasket om denne oddsen står seg utover dagen. Her er det to veldig forskjellige lag som møtes. Everton har hatt en stor opptur etter at Sam Allardyce tok over roret etter Koeman. Fått skuta på rett kjør og det peker bare oppover. De tre siste hjemmekampene deres har endt med tre seiere. Disse kampene var mot Watford, West Ham og Huddersfield. Tre lag som er helt OK. Swansea derimot har hatt en forferdelig hard periode i Premier League i det siste. De startet sesongen ganske greit, men etterhvert så har det bare blitt verre og verre. Mye av skylden legges nok på Renato Sanches, som skulle bringe The Swans til nye høyder. På de fem siste bortekampene sine så står de med 0-0-5. De har tapt alle de kampene med kun et mål, men allikevel så er dette nok til at det ødelegger mye av selvtillit i Wales. Everton kan klarte opp til 9.plass dersom de vinner dagens kamp. De har Wayne Rooney i storform som virkelig har funnet målformen. Han begynner å gå foran med et godt eksempel, og ligner virkelig på sitt gamle jeg, fra storhetstiden i Manchester United.

Bilderesultat for wayne rooney everton

 

Leave a Reply