Cup er cup

2/3 spill inn igår, det betyr at vi får en tilbakebetalingsprosent på solide 118,33 %!

Idag er det cup i de forskjellige landene, og det er vel forskjellige fra lag til lag hvordan de prioriteres.

20:45 FC Schalke 08 – FC Köln. over 2,5 mål – 1,87 i odds.

I de 11 siste kampene deres innbyrdes så har 9 av de endt med o2,5 mål. Det blir ALLTID scoret mange mål mellom disse lagene. De møttes senest 2.Desember i år, den endte 2-2. Begge lag er nok rimelig sugne på å revansjere dette, spesielt Schalke, ettersom at de både ledet 1-0 og 2-1. Dette er nok noe som svir enda. Begge disse lagene bruker å gjøre det ganske greit i DFB Pokal cupen. Schalke har spillere som Burstaller, Bentaleb osv som scorer en del mål for de. Köln ligger på en sisteplass med en målforskjell på 10-32. Begge lagene snitter veldig nærme 3 mål, og denne kampen kommer nok til å bikke det. Begge lag har lyst til å revansjere det som skjedde tidligere i Desember.

Bilderesultat for bentaleb schalke

20:45 Leicester City – Manchester City. o2,5 mål – 1,65 i odds. (Coolbet)

Greit nok at det er cup, men her møtes to av ligaens mestscorende lag, samt at Leicester elsker å slippe inn mål i tillegg. Begge lagene har fri frem til Lørdag, og dette settes nok veldig stor pris på.  Manchester City har hjemmebane mot Bournemouth og Leicester har hjemmebane mot Manchester United. Allikevel så kommer det nok til å roteres en del på begge lagene til kvelden. Unge spillere og spillere som ikke får så mye spilletid i serien slipper nok til. Dette er anledningen for dem å vise seg frem på. Hvordan ellers skal de bevise at de er villig til å gjøre hva som helst for å få spilletid? Manchester City har spilt med o2,5 mål i de 9/10 siste kampene sine. Vardy, Aguero, Sane, De Bruyne, Mahrez. Alle disse spillerne er muligens spillere som er i sitt livs form for tiden. Dette tyder på at dagens kamp blir en fest!

Bilderesultat for phil foden

Kanskje unggutten Phil Foden får sjansen fra start i dag?

Spillerspesialer:

Kommer kanskje senere.

Kortspesialer:

  • Zinchenko (Man City) får kort til 8.00 (Coolbet)
  • Coquelin (Arsenal) får kort til 3.55 (Coolbet)
  • Iborra (Leicester) får kort til 5.00 (BetSafe)

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply