Ligacup, DFB pokal & Ligue 1.

Elendig onsdag i går, rett og slett. Beklager! Er ikke noe annet å gjøre enn å prøve igjen, og kanskje være litt forsiktig med kortspill i “ubetydelige” cupkamper i midtuken. I dag er det duket for full serierunde i Frankrike og en del cupkamper i Tyskland, Italia og England blant annet.

 

Toulouse – Lyon. B til 1.82 (Coolbet). 

Topp mot bunn i Ligue 1 i kveld når Toulouse tar i mot et ungt Lyon-lag til dyst. Kveldens hjemmelag har hatt en meget tung høstsesong, og ligger helt nede på en 17.plass. Jimmy Durmaz og Francois Moubandjé er fortsatt usikre på grunn av skader, mens Yaya Sanogo omtrent ikke får noe spilletid. Lyon på sin side har virkelig fått opp dampen, og ungguttene har vartet opp med fint angrepsspill i det siste. Jeg tror Lyon skal være mange hakk bedre enn dette Toulouse-laget, og motsatt form på lagene tilsier også en klar B her i kveld.

  • Toulouse står med 0-1-4 på sine fem siste kamper i Ligue 1.
  • Lyon står med 4-1-0 på sine fem siste kamper i Ligue 1.
  • Lyon har 6-2-1 på bortebane, kun PSG har bedre.
  • Lyon har vunnet fem av de fem siste innbyrdes.
  • Lyon har få skader.

Bayern München – Borussia Dortmund. BTTS + over 2.5 mål til 1.83 (Bet365) 

Kanskje kveldens største kamp i Europa. Stormakten Bayern München mot lillebror Dortmund. Lagene møtes allerede i første runde og har nok begge vært på topp fire favoritter over å kunne nå en eventuell finale i denne cupen.  Bayern har virkelig sett solide ute for tiden, og har tatt seg videre i Champions League og leder Bundesliga soleklart. Både Robben, Neuer, Früchtl og Alcantara er ute i kveld, men München-laget har en av de beste troppene i verden å ta av.

Dortmund har ikke innfridd forventningene før årets sesong, men har fått skuta på rett kjøl nå i det siste. Etter managerbyttet står de med to seire, og er oppe på en 3.plass i Bundesliga. De røk ut fra Champions League i gruppespillet, og helt realistisk er denne cupen det siste “store” de kan vinne i år. Dortmund har alt å vinne i denne kampen. Durm, Piszczek, Castro, Götze, Reus, Rode og Philipp er alle ute før kveldens kamp. Store og viktige forfall her, men Dortmund har fortsatt et par spillere som kan lage trøbbel for et Bayern-forsvar som av og til vakler. Jeg tror en ny manager har ført ny energi og motivasjon inn i spillergruppa, og Bayern München skal slettes ikke få en walk in the park her selv om de mest sannsynlig vinner.

  • De fire siste kampene mellom lagene har endt med BTTS + over 2.5 mål.
  • Fire av de seks siste kampene til Dortmund har endt med dette utfallet.
  • Fire av de syv siste har endt med det samme hos Bayern.
  • Dortmund har skåret mål i 29 kamper på rad.
  • Bayern har skåret mål i 20 av sine 21 siste kamper.

 

Målskårer: 

Ibrahimovic (Manchester United) skårer på hodet til 7.00 (Unibet/NordicBet)

Ryktene skal ha det til at en svensk legenden muligens starter på topp hos Manchester United i kveld, og dermed er oddsen meget fin på hodeskåring til den 1.95 m høye spissen. Kanskje kan denne kampen være en fin mulighet for Ibrahimovic å vise at han fortsatt innehar kvaliteten som skal til på øverste nivå?

Skjermbilde 2017-12-20 kl. 14.28.56
‘Lions do not compare themselves to humans’. Får løven endelig vist seg frem på en kald savanne i Bristol i kveld?

Kortspill: 

Frederic Guilbert (Caen) får kort til 3.40 (Coolbet). 

Høyreback som trolig skal opp i mot Neymar i kveld. Får en del kort (4/17) , og Neymar provoserer frem en hel del kort på motstanderne. Grunnen til at enkelte får en del kort mot Neymar er fordi han er veldig lett i kroppen og taklingene ser fort meget brutale ut. Samtidig elsker Neymar å melde masse på motstandere, og gjerne ydmyke dem på verst mulig vis spillmessig.

Leave a Reply