Stellar Cup Festival Kristiansund 2017

Skjermbilde 2017-12-21 kl. 13.03.01.png

Dette er nok turneringen for de spesielt interesserte, men morsomt at Coolbet har valgt å legge ut odds. Stellar Festival Cup er en turnering som har blitt gjennomført i Kristiansund de siste årene,  hvor det etterhvert har blitt trukket en del kjente navn som for eksempel tidligere toppdommer Per Ivar Staberg, en rekke spillere på Kristiansund BK og noen besøkende fra Molde FK. Vinnerlaget av turneringen stikker av med hele 10,000 kroner, og det er dermed knyttet en del prestisje til årets førjulsturnering. Vi i Oddshjelpen er alle fra Nordmøre, og vil derfor prøve å geleide dere mot noen spill i denne turneringen. Turneringen starter allerede i kveld, og her er våre analyser og spill. 

Gruppevinnere:

Gruppe A:  Team Legeregnskap til 1.20 i odds.

Den skal være bankers. Team Legeregnskap er et lag som består av mange spillere på førstelaget til Kristiansund BK. Erlend Sivertsen, Sondre Sørli, Andreas Hopmark, Andreas Rødsand, Jesper Isaksen osv. har alle en god del spilletid i både 1.divisjon og Eliteserien. Også en stor fordel at gutta har en hverdag hvor de trener sammen hver dag, og bør være en god del mer samspilt enn mange andre lag i denne venneturneringen.

Gruppe B:  Babas Boyka til 2.60 i odds.

Gruppe B er en litt mer åpen enn gruppe A. Team England har blitt gjort til favoritter (1.70) i odds,  men har mistet en del av sine beste spillere. Babas Boyka er et litt mer usikkert lag, i fjor hadde de med spillere fra Sverige som til tider lekte seg ute på parketten. Tror gruppeseieren står mellom disse lagene, og at England har blitt gjort til litt store favoritter. Prøver litt på Babas Boyka her!

Gruppe C:  Zinatra IL til 1.80 i odds.

Zinatra er et meget sterkt lag om de kjører førstelaget hele turneringen, men kan fort gå fra himmel til helvete om hele laget byttes ut. En av oss i Oddshjelpen spilte selv på dette laget i fjor som en del av ”helvetes-rekka”.  Husker spesielt en episode hvor en som ikke hadde spilt noe særlig kom inn et par minutter og endte rett opp på legevakta med røket akilles. Skal ikke nevne navn, men tror han het Vidar. Førsterekka består av en gjeng unggutter som kjenner hverandre godt, og de vartet opp med fint angrepsspill i fjor. Gruppeseieren står nok mellom Zinatra og Orlando Pirates.

Skjermbilde 2017-12-21 kl. 13.07.17.png
Zinatra IL bet godt fra seg i fjor, spesielt når gutta på bakerste rad satt på benk.

Gruppe D:  KHK-damene til 3.00 i odds.

Denne gruppa kan jeg dessverre minimalt om.  Prøver meg på at KHK-damene vinner denne gruppen, men holder meg unna spill. KHK-damene er jenter som spiller håndball til daglig på et relativt bra nivå, og dermed har de hvertfall kondisjonsgrunnlaget til å kunne hevde seg her.

Gruppe E:  Sjakkmatt til 5.75.

Prøver meg faktisk på en liten joker her.  Sjakkmatt vil jeg tro er en kameratgjeng fra Smøla utenfor Kristiansund, som kjenner hverandre godt. Alle kjenner alle der ut på! Laget er ledet av deres fremtidige høvding Christian Wikan. De andre lagene i gruppa kjenner jeg minimalt til, men tror det kan bli jevnere mellom Onan Idrettslag og Sjakkmatt enn det oddsen tilsier. Prøver litt på Sjakkmatt her, men er absolutt ikke sikker.

Skjermbilde 2017-12-21 kl. 13.04.18
Christian Wikan kombinerer nå stillingen som daglig leder i Ægir med deltakelse i Stellar Cup.

Gruppe F. Kråpet Ultras til 1.22.

Kråpet Ultras har nok trukket den letteste gruppen i Stellar Cup. Man vet at Kråpet stiller med Molde-spillerne Erik Hestad og Tobias Svendsen, utenom det er mer usikkert. Stiller de med Svendsen + Hestad, samt de samme spillerne som i fjor blir dette et meget bra lag. Et lag som skal vinne denne gruppen lett, men som kanskje ikke rekker helt opp mot de aller beste i turneringen. Helt riktig odds av Coolbet, og holder meg dermed borte fra spill her.

Gruppe G: Gregersens disipler til 1.08.

Soleklare favoritter, og det med rette. Selv om det ryktes at Gregersen (Molde FK) ikke skal spille grunnet operasjon, har de et meget bra lag. Søfteland (Ranheim), Rolland (Stjørdals Blink), Eirik Andersen (Tidligere profesjonell futsalspiller i England) og Zlatan Nedal (Vestbyen) blant annet skal klare å ta denne gruppeseieren hjem så lenge sistnevnte klarer å holde hodet kaldt og ikke drar på seg noen røde kort før sluttspillet.  Ser heller ingen andre lag i gruppa som kan utfordre dette laget.

rocky
David Nedal (t.h) elsker å kose seg under pleddet med et par glass rødt og Netflix på skjermen. Men med en gang kampene blåses i gang krummer han nakken og smeller til.

 

Turneringsvinner:  : Legeregnskap til 2.50  i odds.

Sto tidligere til 6.00 i odds, men har blitt senket ned til 2.50. Fortsatt verdi i mine øyne. Mine soleklare favoritter til å vinne turneringen. En kombinasjon av samspilte kamerater og et bra gjennomsnittlig nivå i spillergruppa gjør at dette laget fort kan herje seg gjennom hele Stellar Cup Festival. Det står mer om selve laget og spillerne i analysen av gruppe A. Eneste som kanskje kan felle dette laget er hvis Kråpet plutselig stiller med to-tre Molde-spillerne til, eller at Gregersens disipler overpresterer noe enormt. 

Skjermbilde 2017-12-21 kl. 13.01.23.png
Erlend Sivertsen (t.v) og Andreas Hopmark (t.h) forventes å være like glad etter endt turnering på fredag.

Toppskårer: Tobias Svendsen til 8.00, Eirik Hestad til 20.00 & Erlend Sivertsen 15.00

Disse tre er mine favoritter til å ta toppskårer-tittelen i turneringen. Svendsen og Hestad fordi de rett og slett har kommet i den enkleste gruppa i turneringen, og fort kan vinne sine kamper med 4 og 5 mål så lenge de orker. Begge spiller for A-laget til Molde, og skal være mange hakk over de fleste spillerne i denne turneringen. Erlend Sivertsen er på Legeregnskap, som jeg tror vinner hele turneringen. Dermed skal han få mange kamper i løpet av turneringa. Like god på parketten som han er ute på kunstgresset!

LYKKE TIL!

 

Leave a Reply