Nå nærmer julen seg!

Igår traff vi på 2/3 livebet på twitter! Tilbakebetalingsprosent på 108,3%

Idag kommer vi med nye spill.

21:30 Espanyol – Atletico Madrid. B – 1,90. (Coolbet)

Atletico Madrid er La Liga’s beste bortelag uten tvil. De har ikke tapt en bortekamp siden Mai, og det var mot Real Madrid! Atletico har i tillegg hatt en dag lenger restitusjon enn hva Espanyol har hatt. Det var ligacup 16 og 17 desember. Atletico vant 1-0 over Deportivo. Espanyol ledet 2-0 mot Las Palmas, men klarte å rote bort ledelsen og det ble 2-2. For vertene så er viktige Victor Sanchez (Suspensjon) og Adrian Lopez (Skade) ute til dagens kamp, for bortelaget så er Gimenez ute med skade. Gameiro og Griezmann i storform for Atletico, samme med Saul og en Fernando Torres som endelig har fått sitt første mål for sesongen.

Bilderesultat for griezmann

21:30 Vitoria Setubal – Sporting Braga. B – 1,85. (Coolbet).

Ikveld så møtes sisteplassen og fjerdeplassen i portugisisk toppliga! Sporting Braga står med en totalform på 10-1-4. Et av de tapene kom faktisk mot Vitoria Setubal. Er nok en relativt revansjesugen gjeng som kommer på besøk til Estadio do Bonfim. Gamleklubben til Stian Ringstad skal klare å få skvist med seg tre poeng herifra idag mener jeg. Vitoria Setubal har sett forferdelig svake ut den siste tiden, spesielt når vi ser på formen deres i Primeira Liga. L-L-L-L-L står de med der. Kruttsterkt! Braga hadde en litt trå start på sesongen, men har virkelig tatt seg opp utover. De spilte sist på bortebane mot Sporting CP hvor det endte 2-2. Det er sterkt gjort mot et Sporting som er i storform! Om dere finner noen sider som tilbyr Dyego Sousa som målscorer så anbefales det. 4 mål på 6 kamper.

Bilderesultat for braga sc goal

20:30 Anderlecht – Eupen. Handicap-1. 2,00 i odds. (Coolbet).

Anderlecht gikk på en kjempeskrell sist mot Club Brugge (5-0 tap). Club Brugge som leder ligaen soleklart foran Charleroi med 11 poeng på 20 kamper. MEN det skal sies at Anderlecht er fortsatt et topplag, de presterer virkelig når det gjelds og idag gjelder det. Idag møter de sisteplassen i divisjonen som ser ut som at de har rykket ned allerede. På bortebane så er Eupen helt håpløse. Står med 0-3-6 og en målforskjell på bunnsolide 11-25. Anderlecht skal være så mye bedre enn dette laget at jeg finner ikke ord som rekker til. Idag blir nok en dag hvor Anderlecht har lyst til å virkelig vise at de hører hjemme i toppen på ligaen og maltraktere Eupen.  Henry Onyekuru kommer nok til å score i dag.

Bilderesultat for Henry Onyekuru

Spillerspesialer:

Kommer kanskje senere…

Kortspesialer:

Kommer kanskje senere….

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

1 thought on “Nå nærmer julen seg!

Leave a Reply