Ringer julen inn med ett engelsk storoppgjør!

 

Liverpool v Arsenal - Premier League (Salah i storform får Arsenal forsvarerne til å skjelve.)

Julehelgen starter med ett sikkelig storoppgjør i England i kveld. Når Klopps Liverpool tar turen til London og Emirates for å møte Arsenal. De siste årene når disse to lagene har møttes har vi fått servert noen fartsfylte og målrike oppgjør. Dette er også ett viktig oppgjør for begge lag, Arsenal og Liverpool ligger på henholdsvis 4 og 5 plass og det skiller kun 1 poeng mellom de. Skal de henge med Manchester United og Chelsea så er dette en kamp som ikke kan tapes. Derfor tror vi på en del kok i dag. To lag som vil angripe og begge lag har slitt litt i forsvar i år. Selv om ikke Arsenal og Liverpool ligger så høyt på lista over antall kort så har vi fått en del kort innbyrdes mellom de to lagene. Og med tanke på viktighet av kampen. Så vi plukker tre kortspill til denne toppkampen.

Over 3.5 kort @ 1.65 (Coolbet)

Wilshere får kort @ 3.50 (Coolbet)

Can får kort @ 3.35 (Coolbet)

Arsenal-v-Liverpool(Emre  Can har fått kort mot Arsenal før!)

Leave a Reply