FØRJULSGAVER

I dag på selveste lille julaften serveres det storkamper som perler på en snor. Vi har lagt ut noen tips og analyser her, og ønsker alle en fantastisk fin jul videre. 

16:00. Swansea – Crystal Palace. Crystal Palace Draw No Bet til 1.71 (Unibet) 

Bunnoppgjør i Premier League Liberty Stadium i dag kl 16:00. Begge lagene har et meget tøft juleprogram, og denne kampen er den beste sjansen for begge lag å ta med seg tre poeng hjem. Crystal Palace har omsider funnet formen og har en 3-4-0 form på de siste syv kampene. De må klare seg uten Benteke (suspensjon), men en Zaha i kjempeslag kan fort vinne denne kampen alene på topp. Spesielt forrige kamp mot Leicester var imponerende av Crystal Palace, hvor de slutt endte opp med en 3-0 seier.

Swansea har vært meget dårlige den siste perioden. 1-1-8 på de siste 10 seriekampene sier sitt. Dermed ligger de på aller siste plass, med fattige 12 poeng på de 18 første kampene. Britton og Bony er ute for waliserne. Fer er trolig også ute, mens Ki muligens rekker kampen.

Blir nok en jevn kamp, men har god tro på at Palace fortsetter den fine flyten de er inne i. Litt svekket er de gjennom nevnte suspensjonen på Benteke, og skader på Sakho og Delaney. På grunn av disse skadene prøver jeg DNB (draw no bet)  i stedenfor ren B her.

zaha
Wilfried Zaha er inne i en meget fin form for tiden, 

16:00. Bolton – Cardiff. B til 2.05 (Coolbet)

Topp mot bunn i Championship. Cardiff står med sterke 5-1-0 på de siste seks kampene, og ligger på 2.plass pr dags dato. Taper de mot Bolton kan luken opp til 1.plassen bli på hele 7 poeng, det har dem ikke råd til. Målene Cardiff har skåret i år er fordelt på mange forskjellig spillere, og de har kanskje ikke den soleklare eneren som står for målene. Dette gjør de meget uforutsigbare.

Bolton på sin side ligger nest nederst på tabellen, og sliter med formen for tiden. 1-1-3 på de fem siste er meget svakt, og de skal få slite hardt mot et Cardiff-lag i medvind. Forrige hjemmekamp til Bolton endte med 0-1 tap mot et svakt Burton. God tro på denne!

Spillerkort:

  • Marcelo (Real Madrid) får kort til 4.25 (Norsk Tipping)
  • Pjanic (Juventus) 5.00 (lag ditt eget spill)
  • Nainggolan (Roma) 3.85 (Coolbet)

Målskårer:

  • Zaza (Valencia) skårer til 2.50 (Unibet)
  • Icardi (Inter) skårer til 2.04 (Unibet)

Leave a Reply