Derby Della Madonnia og en hissig skotte

AC Milan  – Inter. Over 4.5 kort til 1.52 (Coolbet) 

Kveldens store kamp er Derby Delle Madonnia mellom AC Milan og Inter Milano. I disse kampene er det ofte mye mål og masse kort, noe som kjennetegner underholdende derbyer. I de fem siste kampene mellom lagene har det endt med 7,5,6,4 og 5 gule kort. Vi har god tro på at det smeller i kveld også. Milan har slitt i år, mens Inter ligger omtrent som forventet på tabellen. Selv om bortelaget kanskje er favoritter, skal de ikke få en lett kamp mot Milan. Slike derbyer betyr mye for italienerne, og innad i disse to lagene er det mange som forstår viktigheten av denne kampen.

090858471-3a39df2f-d2bb-43a5-8c5e-183d847f93e3
Icardi (t.v) mot Bonucci (t.h) i kveldens Derby Della Madonnia.
Spillerkort: 
  • Bonucci (Milan) får kort til 3.35(Coolbet)
  • Biglia (Milan) får kort til 3.75 (NordicBet)
  • Vecino (Inter) får kort til 3.00 (NordicBet)
  • Ritchie (Newcastle) får kort til 5.00 (Coolbet)

Leave a Reply