Romjulsdrøm

Om du ikke har bruker hos Coolbet så registrer deg her:

https://www.coolbet.com/no/refer/Edoafz-L

COOLBET TILBYR EN INNSKUDDSBONUS PÅ 100 % OPPTIL 2,000 NOK VED DITT FØRSTE INNSKUDD.

 

Heisann! Endelig så ruller ballen igjen! Og idag smeller det i både Italia og England.

16:00: Birmingham City – Leeds United. DNB – Leeds. 1,70. (Coolbet).

Birmingham har virkelig slitt så langt, og det har ikke løsna i det hele tatt etter at de sparket Harry Redknapp. De ligger på sisteplass og de har ikke vunnet en fotballkamp siden 18. November. De siste sju kampene så står de med 0-2-5. Og dette er mot lag som ligger i rundt de på tabellen. Det som også er litt morsomt med Birmingham er at de 8 siste kampene deres så har de scoret 1 eller 0 mål. De scorer altså så lite mål. Keeperen deres skal nok få en tung dag. Leeds derimot er i kjempeflyt om dagen, senest på Tirsdag så vant de borte mot Burton etter å ha ligget under 1-0. De har spilt mot en del enklere lag enn til vanlig i det s iste , og de har gått seirende ut hver gang. Leeds har absolutt et grep på den øvre halvdelen av tabellen så langt i år. De har en Lasogga som scorer en del mål for de, men det som er spesielt med Leeds er at det alltid er mange målscorere for de. Ikke samme personen som scorer mange mål.

Bilderesultat for leeds united

16:00: Portsmouth – Northampton Town. H – 1,65 (Coolbet)

Dette er to forskjellige lag når du ser på formkurva til lagene. Portsmouth har virkelig fått dreisen på laget og kampene sine. Northampton derimot sliter i bunnen av tabellen med en forferdelig negativ formkurve. På bortebane så står de med 2-3-7. Hvor tre av tapene har kommet på rad de siste kampene. De står med en nokså dårlig målforskjell i tillegg i League 1. 19-42. Altså de scorer lite men de slipper inn vanvittig nye mål. Kanskje like greit for de at overgangsvinduet åpner 1.Januar? Portsmouth derimot står med 8-1-3 på hjemmebane og de har en flytsone der som ikke ligner grisen. 18-7 i målforskjell, og de fire siste kampene har endt med seiere. Mot forsåvidt ganske sterke lag (Hvis du sammenligner med Northampton). Portsmouth har en joker i Brett Pitman. Han står med sterke 13 mål på 19 kamper. Dette er nok til en andreplass på toppscorerlista. Skal han føre Portsmouth tilbake til gamle høyder?

Bilderesultat for brett pitman portsmouth

12:30: Fiorentina – AC Milan. Over 4.5 kort @ 1.72 (Coolbet) 

En klassiker av en kamp i Italia og Serie A. Når disse lagene braker sammen så er det som oftest mye kort som er innblandet. I de siste seks kampene dem i mellom så har det totalt vært 35 gule kort som har blitt utdelt, og et rødt kort. 5,83 kort i snitt vil det da si.  Dette er også en ganske så viktig kamp for begge lag, da begge lag gjerne vil blande seg inn i europacup spillet.

Spillerkort:

  • Bruno Alves (Rangers) får kort til 3.75 (Coolbet)
  • Alfredo Morelos (Rangers) får kort til 4.75 (Coolbet)
  • Kristoffer Ajer (Celtic) får kort til 5.00 (Coolbet)

Målskårer:

Kommer senere…

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply