Årets første spillerspesialer!

Godt nyttår folkens! Håper alle hadde en fin feiring i går og er klar for ett nytt år med masse nye muligheter. Her i Oddshjelpen har vi kun ett nyttårsforsett. Det er å levere tips til grønne tall. Vi i Oddshjelpen skal gjøre vårt ytterste for at 2018 blir ett enda betting år enn 2017.

 

happy-new-year-best-wishes

 

Har sett meg ut fire spillerspesialer jeg liker veldig godt til de 4 kampene som starter klokken 16.  3 av de er kortsankere av rang. Tror backene til Burnley kan få trøbbel i dag mot Liverpool. Som starter med Gomez og Trent Arnold på back. To veldige angripsvillige backer som vil doble på kant.

I Stoke – Newcastle tror jeg vi vil få en sikkelig krigekamp med masse tøffe dueller. To av de i hovedfokus da kan fort bli Charlie Adam og Jonjo Shelvey. Disse to er kjente for at det fort kan gå en kulevarmt.

 

Burnley – Liverpool 16:00

Phil Bardsley får kort @ 3.00 (Unibet)

Charlie Taylor får kort @ 5.00 (Bet365)

 

849665784

(Phil Bardsley setter ofte inn litt ekstra i sine takler og dette har resultert i flere gule kort)

 

Stoke – Newcastle 16:00

Charlie Adam får kort @ 3.50 (Bet365)

Jonjo Shelvey får kort @ 3.40 (Unibet)

adam-alexis-headlock-1417930427

 (Ikke uvant Charlie Adam tar litt ekstra midler til for å få stoppet motstanderen)

Leave a Reply