Tottenham-West Ham & Copa del Rey

21:00 Tottenham – West Ham. Over 2.5 + BTTS til 2.30 (Bet365)

Tottenham vant til slutt 2-0 mot Swansea på tirsdag, i et oppgjør som ble jevnere enn forventet. Swansea hadde enorme sjanser i 2.omgang, og skuddstatistikken endte til slutt opp med 8-9 i Spurs sitt favør. Kampen kunne likså godt endt 1-1 om et svakt Swansea-lag hadde vært mer effektive. Alderweireld er fortsatt ute, og er en viktig brikke i midtforsvaret. I kveld er nok Harry Kane tilbake fra start, og bookmakeren gir han en meget god sjanse til å både skåre et og to i kveld.

West Ham snudde kampen mot West Bromwich i andreomgang sist runde, og generelt har de nå skåret syv mål på de tre siste kampene. David Moyes og West Ham har blitt mye bedre den siste tiden Laget har egentlig spillere som er kapable til å lage kaos for de fleste av lagene i ligaen, men har ikke fått utbytte av det potensialet hittil i sesongen.

Kombinasjonen av slitne bein, en del skader og to lag som har skåret bra med mål siste kampene tyder på en målrik kamp fra Wembley Stadium i kveld. To engelske spisser (Kane og Carroll) i superslag, samt at kreative spillere som Arnautovic og Eriksen har begynt å funnet formen kan gjøre utslag her.

Litt statistikk:

– Fem av de syv siste oppgjørene har endt med BTTS + over 2.5 mål.

– Fire av de fire siste på Tottenhams hjemmebane har endt med dette utfallet.

– Tre siste kampene til West Ham har endt med dette utfallet.

– To av de fire siste kampene til Tottenham har endt med dette utfallet.

 

players_qs_carroll.jpg
Andy Carroll slipper å møte Toby Alderweireld i kveld, kan det åpne opp for beistet fra Gateshead? 

 

19:00. Celta Vigo – Barcelona. Iago Aspas skårer til 3.20 (NordicBet) 

Barcelona offentliggjorde troppen som drar til Vigo for å spille mot Celta Vigo i går. Ousmane Dembélé er med i troppen, men det er ikke Lionel Messi, Luis Suárez, Andrés Iniesta, Samuel Umtiti eller Paco Alcácer. Dermed kan vi vente oss en jevnere kamp enn forventet her. Oddsen på Barcelona har økta fra rundt 1.50 til over 2.00 det siste døgnet, etter at troppen ble offentliggjort.

Iago Aspas er virkelig i siget om dagen, og står med seks mål på de fem siste kampene. Ingen Umtiti, som har vært meget solid det katalanske midtforsvaret, betyr at Aspas har en mindre bekymring i kveld. Spanjolen har skåret fire mål på de fem siste innbyrdes oppgjørene mot Barcelona, og tar i tillegg straffesparkene på Celta Vigo. NordicBet ligger en del høyere enn resten på denne oddsen; Bet365 2.30 og Unibet 3.05.

 

Leave a Reply