10 av 13 hovedspill inn i 2018, fortsetter flyten?

16:00. Falkirk – Dundee United. B til 2.18 (Unibet) 

Andreplassen mot nest sisteplass i Skotsk Championship. Dundee kommer fra en meget sterk 5-1 seier mot Brechin i forrige runde, og er nok stinne av selvtillit før dagens møte mot Falkirk. Falkirk på sin side tapte 2-0 borte mot Dunfermline. Dundee vant forrige innbyrdes oppgjør 3-0, dette var i november. Kveldens bortelag har ikke vært allverdens på bortebane denne sesongen, og står med 4-2-3 og 9-9 i målforskjell. Dundee er avhengig av seier her for å holde følge med St.Mirren på førsteplass, og har ikke råd til å slippe de seks poeng foran seg. Ved seier her ligger Dundee og serieleder St.Mirren á poeng.

15:00. Benevento – Sampdoria. B til 2.08 (Unibet) 

Trengs vel ikke allverdens av analyse til dette spillet egentlig. Tabellen snakker i stor grad for seg selv. Sampdoria ligger på en fin 6.plass og står med 9-3-6 og 34-26 i målforskjell til nå denne sesongen. Benevento er vel så og si allerede klar for Serie B igjen nesten sesong, og ligger desidert sist med 4 poeng, 1-1-17 og -31 i målforskjell. Fikk sin første serier i den øverste divisjonen i forrige runde mot Chievo, men tror ikke det skal ha så mye å si. Ingen av lagene har en spesiell fin form i det siste, men tror Sampdoria kan bruke denne kampen til å finne igjen den fine formen fra tidligere i 2017.  Kanskje er uavgjortfaren tilstede, men over 2 i odds mot et lag på øvre halvdel mot Benevento er alltid spillbart i mine øyne.

GettyImages-454547796-1.jpg
I dag har jeg troa på mål til Immobile (t.v) og seier til Quagliarella (t.h). Gutta har spilt sammen på det italienske landslaget tidligere! 

Målskårerspill:

15.00. Ciro Immobile (Lazio) skårer til 1.95 (Unibet) 

Den italienske måltyven er inne i en meget bra form foran målet. 16 mål på 17 kamper sier sitt! Møter i kveld nyopprykkede SPAL, som ligger på plassen over nedrykk nå. SPAL har sluppet inn 33 mål på 19 kamper, og jeg har god tro på at Ciro Immobile fort kan få seg både et og to mål her i i dag.

21.30. Joao Novais (Rio Ave) skårer til 7.00 (Bet365) 

Syv mål på de seks siste kampene. Han er toppskårer for Rio Ave, som for øyeblikket ligger på 5.plass i Liga NOS. Det har blitt 21 mål på de fem siste kampene til laget Rio Ave, og vi tror det kan bli mål begge veier her også. Hos Braga har det blitt 16 mål på de fem siste kampene, så det er også en god mulighet for over 2.5 mål i denne kampen til 2.08 hos Coolbet. Jeg prøver meg heller på et målskårerspill på bortelagets Novais. Høyrevingen er inne i en meget god form, og da synes jeg 7.00 på mål er meget høyt.

Leave a Reply