Cupbombe?

(Spillene kommer under bildene)

‪Enda en dag med muligheter på denne kampanjen på Coolbet! Helt enormt hvor overlegen de er på mye av oddsen. Bare se på bildene!‬ (FA-Cup tilbudet passer perfekt til noen av dagens spill)

14:00 Middlesbrough – Sunderland. H – 1,65. (Coolbet).

Denne kommer til å bli spilt ned fort tipper jeg. Enorm verdi i denne kampen vil jeg si. Greit, det kommer til å bli en del rotasjon for begge lag, for Middlesbrough ligger i kampen om playoff og Sunderland må redde seg fra nedrykk. Ting har faktisk sett bedre ut etter at Tony Pulis tok over skuta. Han tapte en kamp mot Aston Villa, men de er jo i en fin liten stim akkurat nå. Middlesbrough har spillere som passer Pulis perfekt i Gestede, Assombalonga og Bamford. Dette er tre spisser som skal kjempe om en-to spissplasser. Derfor er nok de som får sjansen idag ekstremt sugen på å få vist frem at denne plassen er min. Spillere som ikke har hatt tillit under den forrige treneren kan plutselig blomstre nå. Det er nok en spillesugen gjeng som blir sendt utpå der i dag! Sunderland derimot kommer til å rotere veldig store deler av laget, jeg vil tro at de satser på Championship og at de skal gjøre det best mulig i ligaen. De har på ingen som helst måte imponert synes jeg. De ligger på sisteplass med 22 poeng etter 26 kamper.

Bilderesultat for assombalonga middlesbrough

13:00 Atletico Madrid – Getafe. H-1 H – 2,24. (Coolbet).

Atletico Madrid tapte det siste oppgjøret sitt før juleferien mot Espanyol på bortebane, men de henta seg fint inn med en bunnsolid cupseier mot Lleida i midtuka. Getafe derimot har hatt fri siden 20 Desember. Så kan vi diskutere, er dette en fordel / ulempe? Getafe har virkelig imponert meg med tanke på at de er helt nyopprykka. De ligger på en bunnsolid 8.plass, scorer lite mål og slipper inn lite mål. MEN det skal sies at på bortebane så langt i år så har de bare møtt middelhavsfarere. På de to siste bortekampene sine så har de to tap og disse er mot Espanyol (15 plass, 1-0) og Girona (10 plass, 1-0). Er det noen som kan snu det at de slipper inn så lite mål så er det Atletico Madrid. Griezmann, Diego Costa, Vitolo, Gameiro og Fernando Torres er vel ikke akkurat kjente for å holde igjen når det kommer til det å score mål. Atletico står med 4-3-0 på hjemmebane (Disse tre uavgjortkampene kom mot Barcelona, Real Madrid og Villarreal). De to siste kampene har de vunnet mot Real Sociedad og Alaves.

Bilderesultat for griezmann

 

Torbjørn Ranheim

 

 

 

Hva er vel FA cup uten litt god kok og saftige taklinger? Har sett meg ut to fine kortspill og ett sjeldent kampvinner spill fra meg idag!

Fleetwood Town – Leicester 13:45

26637738_10214709061296610_1868726845_n          (Jamie Vardy spilte for Fleetwood Town i sine “yngre” dager)

League One laget Fleetwood Town tar imot storfavoritt Leicester på Highbury Stadium til lørdagens første FA Cup kamp. De er liten tvil om hvem som er soleklare favoritter, men som man sier cup er cup. Og kanskje er det her det største cupbomben smeller? Tror fort Fleetwood kan få slite mot Leicester etterhvert derav mitt spill på over 1.5 kort til hjemmelaget. Leicester er bedre trent, hurtigere og på pairet mye bedre enn Fleetwood. Men tror nok Fleetwood vil gi alt her og det kan fort resultere i flere kort.

Fleetwood Town over 1.5 kort @ 2.10 hos Coolbet (La ut igår! UB tilbyr samme spill til 1.98)

Bournemouth – Wigan 16:00

26692348_10214709061496615_701148004_o(Kan Will Grigg stoppe Eddie Howes gutter?)

 

Wigan har gjort sine saker bra i år og topper League One så langt etter 25 kamper. Bournemouth har ikke hatt så veldig bra start på sesongen og ligger på 16 plass etter 22 spilte kamper. Men her synes jeg rett og slett oddsen på Bournemouth her er for god til å la være. Det skal være klasseforskjell mellom lagene her. Riktig nok sliter Bournemouth med flere nøkkelspillere som er skadet blant annet Joshua King.

Hjemmeseier til 1.88 hos Coolbet

Norwich – Chelsea 18:30

 

26553074_10214709061216608_773767989_n(Kanskje får vi sett Tettey fra start mot Chelsea!)

Rekker ikke skrive så voldsomt analyse på denne her. Men liker dette spillet godt! Norwich har flere kjente kortsankere og snitter nesten 2 kort per kamp i år. Går fort over linjen sin her mot Chelsea vil jeg påstå.

Norwich over 1.5 kort @ 1.95 hos Coolbet

 

Lykke til! Even Gustad

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply