Primera Division og FA Cup

Dagens spill:

18:30 Villarreal – Deportivo La Coruna. H – 1,60. (Coolbet).

Villarreal har absolutt imponert meg så langt på hjemmebane i år. De står med 4-1-2 (De to tapene er mot Sevilla som er over de og Barcelona som ligger på en suveren førsteplass). Hvis du ser de andre de har møtt så har de virkelig spilt bra fotball og de har vunnet overlegent. De slipper inn svært få mål, men de skaper veldig mye fremover. Dette kan de takke Bakambu, Bacca og Sansone for. De setter fart på dette laget så det lukter svidd av dem! Idag møter de et av divisjonens aller dårligste bortelag, de har ikke vunnet en bortekamp siden 30.Oktober. Dette var mot Las Palmas som er bunnlaget i La Liga. De gjør det svært dårlig mot bedre lag og de sliter veldig med å finne flyten i det de gjør. De har også sluppet inn 19 mål på 8 kamper. Kan Bakambu sørge for at Villarreal vinner idag?

Bilderesultat for bakambu villarreal

17:00: Nottingham Forest – Arsenal. B – 1,65. (Coolbet).

Dette hjemmelaget har ikke vunnet en kamp siden 9.Desember.  Dette var mot Bolton , hvor de klarte å karre seg til en 3-2 seier. Etter dette så har det gått helt forferdelig trått for det tidligere storlaget. De ligger på nedre halvdel på tabellen og får det ikke til å stemme. Det er svært få navn på dette laget som er kjente, det er vel Armand Traore det runger litt av. De starter også med Zac Clough (Tidligere stortalent). Arsenal på sin side har fått det til å stemme litt mer for seg selv i Premier League nå. De har klart seg brukbart og ligger på en akseptabel 6.plass. Idag blir et nok å rotere litt spillere så de får hvilt seg til onsdagens ligacupsemifinale mot Chelsea. Men allikevel så stiller de med navn som Welbeck, Ospina, Mertesacker, Walcott og Elneny. Dette er spillere som helt sikkert er sugne på å vise at de hører hjemme i en startellever hos Arsene Wenger!

Bilderesultat for theo walcott

 

Torbjørn Ranheim

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply