Søndagens utvalgte

20:45. Celta Vigo – Real Madrid. Begge lagene skårer til 1.50 (Coolbet) 

Match of the day hos Coolbet i dag, Celta Vigo tar i mot Real Madrid på Estadio de Balaídos i kveld. Jeg tror dette nok en gang kan bli et underholdende oppgjør mellom disse to lagene. 33 mål har blitt skåret på de syv siste kampene mellom lagene, det tilsier et snitt på 4.7 mål pr kamp. Åtte av de åtte siste kampene innbyrdes har endt med BTTS.

Celta Vigo ligger på 12.plass med 6-3-8 denne sesongen, og en målforskjell på 30-25. 55  har det altså blitt på de 17 kampene Celta Vigo har spilt til nå denne sesongen, et snitt på 3.25 mål pr kamp. Fire av de fem siste oppgjørene til Celta Vigo har endt med at begge lagene skårer. Laget har ingen skader og kan dermed velge fra en full tropp i kveld. Spesielt viktig er Iago Aspas, som har skåret seks mål på de seks siste kampene i det sist.

Real Madrid er helt nede på en 4.plass i La Liga, og man skal ikke se bort i fra at det kommer en del nye spillere inn nå på nyåret. Laget til Zidane ligger hele 14 poeng bak deres argeste konkurrent, Barcelona. 9-4-3 på 16 kamper vil ikke dette laget være bekjent av, og det skal nok jobbes hardt i starten av 2018 for å klatre på tabellen. Tre av de seks siste bortekampene til Real Madrid har endt med at begge lagene skårer. Benzema, Carvajal og Ramos er ute for bortelaget. Spesielt fraværet av de to sistnevnte kan bidra til at Aspas kommer lettere til i kveld.

Iago-Aspas-Sergio-Ramos-Real-Madrid-1-2-Celta-Vigo.jpg
Det har tidligere vært mange opphetede situasjoner mellom Ramos (t.v) og Aspas (t.h). I kveld er mannen til venstre ute med skade.

Spillerkort: 

Armand Traore (Nottingham Forest) får kort til 4.50 (Unibet)
 
Lynrask venstreback som i dag skal opp mot Walcott. Traore er fostret opp i Arsenal, og var spådd en lysende karriere innen europeisk fotball. Vil nok bevise hvilken spiller han har blitt her, senegaleseren.  
 
Eric Lichaj (Nottingham Forest) får kort til 6.00 (Unibet).
 
Amerikaneren har fått 45 gule kort på 207 kamper til nå i karrieren, omtrent hver femte kamp. Skal i dag få prøvd seg mot driblesterke Iwobi. Synes 6.00 er meget høyt da.

 

Spillermål: 

Kommer muligens etterhvert…

Leave a Reply