EFL Trophy

Ikke vært innertier for oss å tippe på cup enda, men idag snur det. Kjenner det på lukta!

20:00: Shrewsbury Town – Blackpool. H – 2,20. (Coolbet).

Formlag mot et bunnlag i samme divisjonen. Dette er jo cup og alt det der, men at oddsen kan være så høy når 2.plassen møter 14.plassen. Det er hele 22 poeng som skiller disse to lagene. Begge lag har viktige kamper som kommer til helgen, og det blir nok prioritert, så det er ikke umulig at vi får se en del roteringer i begge lag. Shrewsbury klarte uavgjort mot West Ham og dette er nok med å booster selvtilliten til disse guttene betraktelig. Det er ikke utenkelig at vi ser disse guttene i Championship om de fortsetter kjøret de har kjørt siste tiden. Blackpool derimot har slitt veldig etter at de rykket ned fra Premier League i 2010-11 sesongen. Har vært økonomiske kriser, spilleravganger, manageravganger, spillere som ikke har tenkt på klubben osv. Virker som at det kanskje har roet seg litt siste året og det er jo bra for dem, men allikevel så ser jeg ikke helt hvordan de skal klare å ta dette idag. Shrewsbury er det beste hjemmelaget i League One og de står med tre strake seiere der nå. Blackpool derimot står med 3-5-6 på bortebane, hvor de tre seierne er mot antatt svakere lag. Innbyrdes mellom Shrewsbury og Blackpool så har Shrewsbury 6 seiere på rad. Sist de tapte mot Blackpool var i 1997. Stefan Payne er en spiller som Blackpool bør passe seg for!

Bilderesultat for shrewsbury payne

 

19:30 Villarreal – Leganes. u2,5 mål. 1,65 i odds. (Coolbet).

Dette er to kamphøner som møtes til kamp idag, det som de har til felles er at det skåres veldig lite mål av begge lag, og de slipper inn forferdelig lite og. Villarreal står med et snitt på 2,5 i La Liga og Leganes står med lekne 1,5. 13 scorede og 14 sluppet inn. Det er helt absurd at de kan ligge på en 9.plass i La Liga med denne statistikken , men det gjør de altså. Villarreal har en veldig viktig kamp i form av en bortekamp mot Real Madrid på Lørdag. Leganes derimot har litt lengre pause og skal ikke spille før på Mandag, og det er borte mot Real Betis. Bakambu (toppscoreren til Villarreal) ble nylig solgt til Kina, hvor han skal tjene opp penger til livets opphold. Det er en del spillere som er ute for Villarreal og dette vil nok ikke akkurat hjelpe på scoringsformen deres. (Råtips 1-0, 0-0 eller 1-1.)

Bilderesultat for villarreal

 

21:05: Amiens SC – Paris Saint-Germain. H-1 B – 1,50 i odds. (Coolbet).

PSG er i en helt egen klasse i denne divisjonen, mer er det rett og slett ikke å si. De har Mbappe, Neymar, Cavani, Pastore, Di Maria, Alves, Rabiot, Verratti, Lucas Moura osv. Det oser kvalitet av disse guttene, det er liten tvil om at de er STORE favoritter foran dagens kamp. De tar nok denne cupen på alvor også. Forundrer meg ikke om de gjør rent bord hjemme i Frankrike og stikker av med alt av trofeer. De tre siste bortekampene så har de en målforskjell på 14-3. Det er så brutalt at det ligner ikke grisen. Sist nå så slo de Rennes 1-6. Amiens derimot står med 5 tap på de siste 6 kampene sine, noe de sikkert ikke er fornøyde med, men det skal godt gjøres å få gjort noe med den statistikken idag. Går også an å vurdere Handicap – 2 her mener jeg.

Bilderesultat for neymar psg

 

Spillerkort:

Granit Xhaka (Arsenal) får kort til 3.75 (Coolbet) 

Sveitseren har den siste tiden vært skadeplaget, men er nå på bedringens vei og er muligens klar til kveldens oppgjør mot Chelsea. Xhaka er en tikkende bombe som står med 49 gule og 7 røde kort på 175 kamper fra start. Det vil si at han får et gult kort hver 3-4.kamp han spiller. Han står med 4 gule kort på 22 kamper denne sesongen, noe som er ganske tamt for han å være. Kommer nok flere nå på nyåret. De andre bookmakerne ligger på 2.75 (Unibet/NordicBet), 2,62 (Bet365) og 2.75 (BetSafe). Dermed ligger Coolbet her 1.00 i odds høyere enn sine konkurrenter. Dette er en semifinale i det som kalles for Mikke Mus-cup. Tross navnet tror jeg denne kampen er uhyre viktig for både spillere, trenere og supportere. Dette er en av få sjanser Arsenal har til å vinne et trofe denne sesongen.

Oualid El Hajjam (Amiens) får kort til 3.30 (Coolbet) 

Høyreback som skal opp i mot Neymar. Neymar fremprovoserer en hel del kort når han spiller, og dette er en cupkamp hvor det er vinn eller forsvinn. El Hajjam har fått fire gule kort på 14 kamper til nå denne sesongen, og vi synes 3.30 på at han får kort her også er fint. De andre bookmakerne ligger mye lavere enn Coolbet her også.

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply