B. Leverkusen – B. München & Steel City Derby

20:30. Bayer Leverkusen – Bayern München.

Over 3.5 kort til 1.82 (Unibet) Spill fra Even Gustad

Dommeren til kveldens kamp snitter over 4 kort per kamp til nå denne sesongen, og på de siste fem innbyrdes mellom disse to lagene har det blitt 3-4-0-3-5 kort. Bayer Leverkusen har denne sesongen fått 31 gule kort og 2 røde kort på 17 kamper, mens München har fått 22 gule kort på like mange kamper denne sesongen. Ingen av lagene har spilt en Bundesliga-kamp siden før jul, og dermed er de ivrige etter å starte 2018 på best mulig vis. For dere som er ute etter litt høyere odds kan kortspill på den greske unge høyrebacken til Leverkusen, Panagiotis Restos, prøves til 4.00 hos Coolbet. Skal få slite mot Ribery/Coman her.

Sandro Wagner (Bayern München) skårer/skårer først til 2.50/6.25 (Coolbet) Spill fra Even Karpuz

Flere og flere melder at Sandro Wagner starter på topp for Bayern München mot Bayer Leverkusen i kveld. Lewandowski er usikker, og Jupp Heynckes har uttalt at han ikke er ute etter å ta noen sjanser med den polske superspissen. Wagner er slettes ikke en dårlig erstatter, og med sine 194 cm på strømpelesten er det bare for å vingene å prikke innleggene mot spissen. 21 av hans 89 mål totalt har kommet med hodet, og hodeskåring fås til 6.00 hos Unibet hvis noen er interessert i det. I mitt hode kan hvem som helst spille spiss i Bayern Munchen på en god dag, da man gjerne kan få servert både en, to og tre store sjanser i løpet av kamp. Finner god verdi i disse spillene, og spår at begge oddsene muligens synker nærmere kampstart!

Skjermbilde 2018-01-12 kl. 13.49.20

Meget kul kamp i vente fra Bundesliga i kveld, vi har prøvd oss på et kortspill og to målskårerspill. Xabi Alonso (oppe) og Karim Bellarabi (under) i duell her.

20:45. Sheffield United – Sheffield Wednesday.

Oppgjøret mellom disse lagene har fått kallenavnet Steel City Derby. Lagene har kun møttes en gang de siste årene, og det endte med 3 gule kort. Bookmakerne har god tro på flere kort i kveld og har lagt linja på 5 kort i kampen. Sheffield United har fått 50 gule kort og 2 røde kort på sine 26 kamper denne sesongen, mens Wednesday har 36 gule og 3 røde kort på like mange kamper. Jeg har dermed prøvd meg på et par spillerkort i denne kampen:

  • John Fleck (Shef. United) får kort til 3.15 Spill fra Even Karpuz
  • Ross Wallace (Shef. Wednesday) får kort til 3.25 Spill fra Even Karpuz

 

21:00. Getafe – Malaga.

Hjemmeseier til 1,85 i odds. (Coolbet). Spill fra Torbjørn Ranheim.

Denne oddsen er helt uforståelig for meg. Getafe er et supersterkt hjemmelag og de står med en statistikk som lyder på 5-1-3, disse tapene kom tidlig i sesongen mot Barcelona, Real Madrid og Sevilla. De har en målforskjell på 15-7 på hjemmebane og de har en form på 4-1-0 på de siste fem hjemmekampene. Helt overlegne er de. Ikveld skal de møte ligaens aller dårligste bortelag. De står med 1-0-8. i form og en målforskjell på 4-17. Halvparten av de målene kom i seieren mot Real Sociedad. Getafe har målscorere i Angel, Markel og Jorge Molina. Dette bør bli en hjemmeseier, Getafe har også hatt to dager lengre restitusjon enn hva Malaga har hatt. Dette ser bekmørkt ut for bortelaget.

Bilderesultat for getafe molina

 

Leave a Reply