LØRDAGSKOSEN

Heisann!

I går hadde vi en veldig bra dag hvor vi hadde en tilbakebetalingsprosent på bunnsolide 173%. Dette er tall som vi liker svært godt og som vi vi håper vi kan fortsette å levere.

Idag er det mye snadder på menyen, vi har alt fra Tottenham Everton, Red Bull Leipzig – Schalke til Real Madrid – Villarreal. Vanskelig å velge når det er så mange kamper på en og samme dag!

15:30 FC Augsburg – Hamburger SV

Hjemmeseier til 1,85 i odds (Coolbet). Tipset av Torbjørn Ranheim

Augsburg har virkelig imponert meg så langt denne sesongen, og nå har de hatt en lang ferie med masse grunntrening og hvile, hvor de har hatt sjansen til å hente seg inn etter et kjør av kamper før jul. De står med 3-4-2 på hjemmebane og de tapene har kommet mot henholdsvis Dortmund og Hannover. Det var tidlig i sesongen, og de har faktisk ikke tapt en hjemmekamp siden 21.Oktober. Idag møter de et av divisjonens aller dårligste bortelag i Hamburg. De står med 1-1-6 og den seieren de har kom mot Köln (Tabelljumbo). Denne kom 25.August. Så med andre ord så er det en stund siden de har fått en seier på bortebane, denne følelsen henger nok i enda, selv om de har hatt en brukbar ferie. Augsburg har valgt å ikke spille treningskamper, mens Hamburger har spilt to kamper, mot Malaga og Frankfurt. Augsburg har en målscorer i den islandske spissen Alfreð Finnbogason. Han har scoret 11 mål og har 2 målgivende på 16 kamper, noe som er veldig bra for en spiss på et lag som er midt på tabellen. Også har de en målscorer i Michael Gregoritsch. Han står med 8 mål og 2 målgivende på 14 kamper. Dette også er veldig bra.

Bilderesultat for alfred finnbogason augsburg

 

16:00 Brentford – Bolton Wanderers.

Hjemmeseier til 1,69 i odds (Coolbet). Tipset av Torbjørn Ranheim

Brentford har virkelig stepped up the game i år. De ligger på en godkjent 11 plass, og de har en enormt form den siste tiden etter en litt trå start på sesongen. De scorer mange mål og de slipper inn en del mål. Men snakker vi på hjemmebane, så er de mest kjent for å score mål. De står med en form som lyder på 5-7-1, hvor de ikke har tapt siden seriestarten mot Nottingham Forrest. Bolton derimot står med 1-5-7 på bortebane, hvor 3/4 av de siste kampene har endt med tap. De har virkelig noe å jobbe med her Bolton. De fikk seg faktisk en opptur borte mot Sheffield United nå sist, men vil tro at dette kun var et engangstilfelle. Bolton gjorde noe så rart som det å spille treningskamp to dager etter at de røyk ut mot Huddersfield Town i FA Cupen. Denne treningskampen ble spilt mot Magdeburg. Dette laget leder 3.divisjon i Tyskland, og de vant 3-2 over Bolton. Både Lasse Vibe og Ollie Watkins er målscorere for Brentford, disse er de to som står for flest mål av alle på laget.

Bilderesultat for lasse vibe brentford

 

13:30 Cardiff City – Sunderland

Hjemmeseier til 1,75 i odds (Coolbet) Tipset av Torbjørn Ranheim

Cardiff har virkelig hatt en nedtur de siste kampene, de har ikke greid å holdt farten til Wolverhampton mot Premier League fotball, men allikevel så har de imponert meg og er for meg en av favorittene til å ta andreplassen. De har sammen med Derby og Bristol City virkelig gjort at dette er en interessant liga å se på , for vi begynner å se mer og mer nivåforskjell i denne divisjonen. Cardiff har som sagt hatt en nedtur, men idag vil jeg tro det snur, enkelt og greit fordi at de er et bedre lag og at de har mer krigerinstinkt i laget sitt enn hva Sunderland har. Sunderland mistet Lewis Grabban (Toppscoreren deres med 12 mål på 19 kamper). Dette er første kampen deres uten han, og det skal bli veldig interessant. For meg så ser det ufattelig tynt ut fremover på Sunderland, og de har vært svært avhengige av Grabban. Nestemann på toppscorerlista til Sunderland, Aiden Mcgeady er ute med skade, det er også den gamle traveren Darron Gibson. Disse lagene møttes i September 2017 og da vant Cardiff 2-1 på bortebane.

Bilderesultat for junior hoilett cardiff

20:00. Dijon – Metz. H til 1.92 (Coolbet) Spill fra Even Karpuz

Dijon er i en forrykende hjemmeform om dagen, og står med 5-0-0 hjemme på Stade Gaston-Gérard. På de fire siste kampene har de skåret hele 12 mål, noe som snitter tre mål pr kamp. Laget har ingen soleklare enere, og har fordelt målskårer-kontoen på ti spillerene denne sesongen. Dermed gjør det laget uforutsigbart for motstanderne. Så vidt jeg kan se er det kun Lautoa som er ute for dagens hjemmelag. Han har kun spilt en kamp denne sesongen.

Metz på sine side ligger sist i Ligue 1, med fattige 11 poeng på 19 kamper. 1-1-4 har det blitt de seks siste bortekampen. Syv av de elleve poengene totalt har kommet på bortebane faktisk, men de møter som sagt et hjemmelag i storform i dag. Laget mangler, eller har en del usikre før kveldens kamp. Guette (10/0), Jouffre (3/0), Bisevac (9/0), Udol (3/0) og Efouba (3/0) er alle skadet eller usikre før kveldens kamp.

Spillerkort: 

18.30 Naby Keita (RB Leipzig) får kort til 3.40 (Coolbet). Spill fra Even Gustad

Fått kort i 2/3 oppgjør mot Schalke. 4 gule og ett rødt kort på 13 kamper i Bundesliga. Siste kampen hans i Bundesliga også før han drar til Liverpool og Jürgen Klopp. Vil nok vise seg frem i denne storkampen!

nabykeita-cropped_1pdf2mm7v422h1fqwjrpty8jtb
I kveld er Nabil Keitas siste aksjon for RB Leipzig før han drar til England og Liverpool FC. Her er han i sist møte mot Schalke 04.

 

16.00 Jonjo Shelvey får kort til 3.75 (Bet365) Spill fra Even Karpuz 

Kortsanker av rang. Mer trengs ikke å skrives her!

16.00 Anthony Knockaert (Brighton) får kort til 5.00 (Bet365)Spill fra Even Karpuz

Knockaert har fått 14 gule kort på sine 61 siste kamper og er en terrier på midtbanen til Brighton. Møter i dag et fysisk sterkt West Bromwich. Blitt en del kort i Bromwich sine to siste kamper i PL (5 og 6), det samme gjelder for Brighton (3 og 4). Lagene møttes sist i september. Kampen endte 3-1 til Brighton og med bare to kort (Murray og March). Jeg har troen på flere kort i denne kampen.

 

20:45. Francis Coquelin (Valencia) får kort til 3.20 (Coolbet).  Spill fra Even Gustad

Skal spille sin første kamp i La Liga for Valencia, i en dyp midtbanerolle som ballvinner. Fått en del kort nå, og synes oddsen her er fin.

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply