Bundesliga på en rolig Søndag

15:30 FC Köln – Borussia Mönchengladbach.

Borteseier til 2,23 i odds. (Coolbet) Tipset av Torbjørn Ranheim

Her har vi det dårligste laget i Tyskland mot et middelmådig Borussia M´Gladbach. Köln står så langt med 1-1-6 på hjemmebane så langt, på bortebane så har de 0-2-7. Det er vel bare å konkludere med at dette laget holder ikke 1.Bundesliga nivå i år. De har en tendens til å slippe inn en del mål, og de scorer veldig lite mål. De har faktisk latt en norsk spiss slippe mer og mer til i år, en relativt ukjent Birk Risa. Köln valgte å ikke spille treningskamper i ferien nå, er dette lurt for et bunnlag? Hvem vet. Borussia derimot valgte å spille en bortekamp mot Mainz, hvor de vant komfortabelt 3-0. Borussia har også målscorere i Raffael og Hazard. Begge disse er farlige HVER kamp og idag blir nok intet unntak. Blir nok en veldig fartsfylt kamp dette.

Bilderesultat for raffael monchengladbach

 

17:00 Olympique Lyonnais – Angers SCO

Handicap -1 Hjemmeseier til 2,35 i odds. (Coolbet) Tipset av Torbjørn Ranheim

Lyon kniver helt i toppen av Ligue 1 og nå skal de til dyst mot et av divisjonens aller dårligste bortelag. Angers har tapt de tre siste bortekampene sine mot Troyes, Monaco og Nantes. Monaco er greit nok tenker jeg, men Troyes og Nantes er begge dårlige lag. Idag skal de møte en av verdens beste angrepstrio i Fekir, Mariano og Depay. Disse spillerne har scoret og slått målgivende pasninger som om at de spilte på løkka hele denne sesongen. Mariano står med 19 kamper, 13 mål og 3 målgivende pasninger. Fekir står med 16 kamper, 13 mål og 3 målgivende pasninger. Depay har 15 kamper, 8 mål og 5 målgivende pasninger. Alle disse tre spillerne er svært sentrale for Lyonlaget som har sjansen til å ta over 2.plassen etter at Monaco snublet mot Montpellier.

Bilderesultat for fekir lyon

 

17:00: Liverpool – Manchester City.

Over 2,5 mål til 1,60 i odds. (Coolbet) Tipset av Torbjørn Ranheim.

Det er vel lite tvil om at dette oppgjøret kommer til å ende i mange mål. Manchester City ligger på et snitt på 3,5 mål hver kamp, og Liverpool er ikke mye verre med 3,4 i snitt. Dette er helt enorme tall. Manchester City er grådige bakover, men Guardiola har virkelig fått fart på angrepsspillet til de blå fra Manchester. Liverpool derimot både  scorer og slipper inn en del mål. Greit nok, Coutinho har dratt, men allikevel så har de Firmino, Mane, Salah, Sturridge og Chamberlain. Alle disse spillerne er truende til å score mål. Sterling er nok sugen på å score mot sin gamle klubb og, han som står med 14 mål og 4 målgivende pasninger på 16 kamper. Dette er veldig imponerende tall!

Bilderesultat for sterling manchester city

 

Spillerspesialer:

Lovren får kort @ 4.00 hos Coolbet (Even Gustad)

Gomez får kort @ 4.25 hos Norsk Tipping (Even Gustad)

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply