Bet365 med 8.00 (!) i odds på serbisk kortsanker!

Etter noen fine dager ble det igjen litt motgang nå i helga, men heldigvis er fortsatt regnskapet grønt både på hovedspill, spillermål/spillerkort og vintersport. Litt tynt utvalg i dag, men har prøvd meg på noen verdispill basert på spillerform og motstandere. Hvis det er noen som er interessert og følger med på Håndball-EM, kan dere gjerne sende på meg (Even Karpuz) ei melding i chatten på Facebook. Prøver meg daglig på noen spill der også! Har selv spilt en trippel + 3 spillerspesialer der i dag.

20.00 Moreirense – Vitoria De Setubal. 

Goncalo Paciencia skårer til 4.00 (Bet365) 

Har skåret fire mål på de fire siste kampene, og fem mål på de seks siste kampene han har spilt for Vitoria Setubal. Rett før jul skåret han blant annet to mål mot fjerdelplassen i Liga Nos, Sporting Braga. I kveld skal Paciencia og Vitorria Setubal opp mot Moreirense som to ligger poeng foran de på tabellen. Vitoria har skåret syv mål og tatt seks poeng på de fire siste kampene (1-3-0). Moreirense på sin side har sluppet inn fire mål og tatt null poeng på de to siste kampene. Paciencia debuterte også for det portugisiske landslaget i november, og kanskje er 23-åringen klar for større oppgaver etter sommeren?

Skjermbilde 2018-01-15 kl. 10.56.52.png
Goncalo Paciencia. Mannen med det fengende navnet er inne i en fin form. 

21.00 Manchester United – Stoke. 

Paul Pogba slår en målgivende til 3.00 (Unibet) 

Pogba har vært mye ute med skader denne sesongen, men har virkelig levert i de kampene han har spilt. På tolv kamper denne sesongen står han med hele ti målpoeng (tre mål og syv målgivende pasninger). Diamanten fra Frankrike er ofte den som leter etter avgjørende pasningsmuligheter, og har også god kjemi med målskårere som Lukaku og Martial. Stoke City er inne i en dårlig periode med tre tap på rad og en målforskjell på 2-7.

Nemanja Matic får kort til 8.00 (Bet365) 

Matic har fått 53 kort på 206 starter i sin karriere, omtrent hver fjerde kamp. Denne sesongen står han med kun 3 gule på 22 kamper, og alle kom i desember mot lag som Southampton, Leicester og West Brom. Skal fungere som stabilisator og ballfordeler på midten hos United, og kan dermed av og til havne i løpsdueller når motstanderne kontrer. Synes rett og slett Bet365 ligger altfor høyt her! Coolbet, Unibet og NordicBet  er nede på 5-tallet, noe som er mer riktig tatt historie og statistikk i betraktning.

4584e68abccd4bb5831ad5d2f05b2bdd.jpeg
Pogba (t.v) feirer nok et målpoeng, mens Nemanja Matic (t.h) som vanlig ligger bak i støtte. 

Leave a Reply