Fransk meny: derby de la Côte d´Azur og en italiensk spesial til hele 7.00 i odds.

19:00. Bordeaux – Caen. H til 1.89 (Coolbet) 

Bordeaux har underprestert så til de grader denne sesongen, og ligger på en 13.plass  med 23 poeng på 20 kamper. På hjemmebane står de med 1-0-4 på de fem siste kampene, og noe må snart skje hos dette laget. Er dette kampen hvor ting snur? Jeg har en god følelse på hjemmeseier her. Kveldens hjemmelag har ikke noen vitale forfall før denne kampen, men Lewczuk og Mendy er begge usikre og testes nærmere kampen.

Caen virker like, om ikke enda mer, fortapte som Bordeaux for tiden. Et poeng på de seks siste kampene sier sitt, og de ligger kun poenget over Bordeaux før kveldens kamp. På de fem siste bortekampene står de med 0-1-4  og et poeng. Kun et mål er skåret på disse oppgjørene, og 12 er sluppet inn. Keeperen deres Rémy Vercoutre er suspendert etter at han ble utvist på lørdag, mens Ismael Diomande er usikker grunnet skade. Andrekeeper Brice Samba blir nok å vokte mellom stengene i kveld, og alt han har bidratt med for A-laget denne sesongen var en omgang sist mot Lille.

Grunnen til at det spilles H her er ikke akkurat Bordeaux fortjeneste. Det blir et valg tatt ut i fra hvilket lag som er minst dårlig av disse to denne sesongen, samt formen og skadesituasjonen hos hvert enkelt lag. Krysser fingrene for at Malcom på Bordeaux har en kjempedag på jobb i kveld, og omtrent skaffer seieren alene.

 

904333_1
Stjerneskuddet Malcom har denne sesongen spilt for meget svakt Bordeaux, lukter vi en tommel opp om det rette tilbudet fra den rette klubben kommer på bordet?

21:00. Monaco – Nice. Over 2.5 mål til 1.70 (Coolbet)

Dagens kamp hos Coolbet er storkampen mellom Monaco og Nice, også kjent som Derby de la Côte d´Azur. To lag som har ulik flyt den siste perioden. Nice står med 1-1-2 på sine fire siste, deriblant et tap hjemme mot Monaco i cupen for en uke siden. På de fire siste på bortebane står de med 2-2-0. Det er en del fravær i kveldens Nice-lag, hvor spillere som Bihan, Lusamba og Souquet er ute med skade, mens Mendy er usikker.

Monaco på sin side står med 4-1-0 på sine fem siste kamper, og har skåret 13 mål til sammen i disse kampene. Til denne kampen er Tielemans, Jemerson, Boschilia og Traoré ute, mens Carrillo er usikker. Falcao er tilbake igjen til sin første kamp etter nyttår, og colombianeren er nok ute etter nok et år med mye nettsus.

Jeg strevde veldig med å velge mellom hjemmeseier eller over 2.5 mål her. Nice på en god dag kan skape problemer for alle lag i Ligue 1, og i og med at Jemerson er ute for Monaco kan fort angrepstrioen til Nice (Plea/Balotelli/Maximin) klare å skape noe her. Dermed falt valget til slutt på over 2.5 mål i denne kampen.

  • Fire siste innbyrdes har endt med over 2.5 mål; 1-2, 4-0, 3-0, 4-0.
  • 12 av 16 siste hjemmekampene for Monaco har endt med over 2.5
  • Jemerson ute, større sjanser for mål til Bordeaux.
  • Monaco selv snitter nesten 3 mål skåret på hjemmebane.
betac
På kveldens meny fra Stade Louis finner vi deriblant denne spiss-duellen.

Spillerspesialer:

Mario Balotelli (Nice) skårer og får kort til 7.00 (Unibet) 

På tolv kamper fra start har Balotelli skåret 10 mål og fått 4 gule kort hittil i sesongen. Åtte av disse målene har kommet i løpet av de ni siste kampene. Skåret og fikk gult kort i sist møte med Monaco. Har skåret tre mål i de tre siste innbyrdes han har deltatt i, og slipper i kveld å møte Jemerson. Tar straffer! Skåret på fem av fem i 2017. Man vet rett og slett aldri hvor man har denne mannen.

Rademel Falcao (Monaco) skårer på hodet til 6.00 (Unibet) 

Som sagt er Colombianeren klar for sin første kamp siden nyttår, og han er nok ivrig etter å fortsette den gode statistikken han hadde i høstsesongen 2017. 15 mål på 16 kamper er intet mindre enn imponerende fra El Tigre. Selv om han bare er 1.77 meter høy er han en ufattelig god hodespiller. Av disse 15 målene har hele syv kommet med pannebrasken. Totalt har det nå blitt 243 mål på Falcao, hvor 63 av disse har kommet med hodet.

 

Plukker to kortspill hvor vi har tattt ryggen til 

Pierre Les-Melou (Nice) får kort til 4.75 (Coolbet) 
Kamil Glik (Monaco) får kort til 4.00 (Unibet)

 

Leave a Reply