COPA DEL REY OG ONSDAGSKONKURRANSE

TIPS


21:00 Espanyol – Barcelona. Barcelona -1.5 til 1.90 (Unibet)

Duket for Derbi barceloni i kveld når Espanyol og Barcelona møtes til dyst på RCDE Stadium. Barcelona leder La Liga med ni poeng foran Atletico, og er til nå ubeseiret i ligaen. Dermed er det rom for å satse i cupen også denne sesongen. Dette er en av to kamper i kvartfinalen  og det kan være vanskelig å spå hvilket lag som stilles til start for kveldens bortelag. Coutinho og Dembele er ute til denne kampen, mens Iniesta er usikker. Stjernene i klubben har virkelig begynt å vise seg frem den siste perioden. Lionel Messi står med fem mål på de fire siste, mens spissmakker Luis Suarez står med ni mål på på åtte siste matchene.  Starter begge denne kampen, og finner flyten fra start synes jeg synd på Espanyol-forsvaret. På de fem siste kampene har Barcelona statistikken 3-2-0, og skåret 14 mål og sluppet inn fire.

Espanyol har en oppadgående kurve den siste perioden, og står med 3-1-1 de siste fem kampene. Seks mål er skåret på disse kampene, og de har sluppet inn tre. Deriblant slo de Atletico Madrid 1-0 rett før jul. Det meldes at López, Fuego og Piatti er tilbake i troppen, mens Sánchez, Roca, Jurado og Garcia er ute. Det har ikke vært lett å bryte ned Espanyol i år, og de har sluppet inn kun litt over et mål i snitt pr kamp. Men er det et lag, eller en spiller, som kan bryte ned et hvilket som helst lag er det Barcelona og Lionel Messi.

Barcelona har dekket -1.5 i seks av de syv siste innbyrdes mot Espanyol. I La Liga har Barcelona vunnet denne kampen innbyrdes seks av de seks siste oppgjørene, med en samlet målforskjell på vanvittige 23-2. Mulig vi selger oss ut om Barcelona stiller svakt her. Blir oppdatert på Twitter når lagene kommer kl 20:00.

 

derbi-barceloni-4-1-1452236913-800.jpg
Det bruker å bli hett rundt ørene til dommeren under Derbi Barceloni.

Spillerspesialer: 

  • Sergi Dader (Espanyol) får kort til 3.15 (Coolbet)
  • Jordi Alba (Barcelona) har en målgivende til 3.30 (NordicBet)
  • Diego Godin (Atletico) får kort til 3.80 (Unibet)
  • Juanfran Torres (Atletico) får kort til 4.00 (Unibet/NordicBet)

 

ONSDAGSKONKURRANSE

Nok en gang er det duket for en onsdagskonkurranse med 500 kr hos Coolbet i premie til den som gjør det beste. Som nevnt tidligere spilles det et stort derby i Barcelona i kveld, og det er nettopp denne kampen konkurransen skal dreie seg om. Her er konkurransen:

Tipp antall kort i Espanyol – Barcelona + et spillerkort som blir gitt i løpet av kampen.

F.eks: “6 kort + Lionel Messi”.  Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget med ditt forslag for å delta.

mainimage_3

Regler for å delta i konkurranse: 

  • For å være med må du være minst 18 år og ha en spillekonto hos Coolbet.
  • Det er kun tillatt med et tips pr. deltaker.
  • Hvis flere har like svar vil det bli en rettferdig trekning som kårer en vinner av 500 kr.
  • Frist for å delta er onsdag klokken 21:00.
  • Husk å legge ved navn i kommentaren din, slik at vi vet hvem du er.

Har du av en eller annen grunn fortsatt ikke bruker hos Coolbet, anbefaler vi å lage deg en bruker ved å trykke på bildet under. Man får 100 % bonus på første innskudd opp til 2,000 NOK. Det vil si at du kan sette inn 2,000 NOK, og spille for 4,000 NOK. 

Skjermbilde 2018-01-13 kl. 23.04.45

38 thoughts on “COPA DEL REY OG ONSDAGSKONKURRANSE

Leave a Reply