Lørdag 20.01.18

16:00 Oxford United – Bury. Hjemmeseier 2,03 (Coolbet) Spill fra Torbjørn Ranheim

Helt uforståelig for meg at denne oddsen er så høy. Her er det 10 mot 24 plass. Oxford dominerer oftest kampene mot dårligere lag, de har kun tapt mot bedre lag enn seg selv (Wigan og Blackburn) i det siste.Bury har ikke vunnet eller tatt poeng de siste 8 kampene sine. På bortebane i år så har de kun vunnet to kamper. De står med 17 poeng etter 27 kamper. Dette ser blytungt ut og de bør vel begynne å forberede seg på en tilværelse i League 2 til neste sesong. Oxford derimot ligger kun 5 poeng bak en playoff plass, og de har i tillegg en positiv målforskjell. Ricardinho er ute for Oxford og Lowe er ute for Bury.

16:00 Wolverhampton – Nottingham Forest. Hjemmeseier 1,60 i odds (Coolbet). Spill fra Torbjørn Ranheim 

Wolverhampton er det desidert beste laget i Championship, leder ligaen med 9 poeng og har stø kurs mot Premier League. De hadde en cupkamp i midtuka, men da roterte de omtrent hele stallen, med tanke på at de skulle ut mot Forest i helga. Forest har ikke vunnet en bortekampe siden 28 Oktober, dette var mot et bunnlag som Hull. De har ikke fått til noe som helst Wolverhampton har vært helt formidable på hjemmebane denne sesongen og de har ikke tapt hjemme siden 19.August. Siden den gang så har de avgitt poeng to ganger mot Bristol og Sunderland. Ellers så ser dette ut som at det skal bli enveiskjøring.

 

20:45 Las Palmas – Valencia. Borteseier til 1.80 (Coolbet) Spill fra Even Karpuz 

Topp mot bunn i La Liga dette. Las Palmas ligger helt sist med elleve poeng på 19 kamper. 0-1-4 på de fem siste kampene sier sitt, og på disse fem kampene har Las Palmas kun skåret to mål og sluppet inn hele 15 mål. I forrige kamp raknet de totalt mot Girona, og tapte til slutt 6-0! Spesielt bakover sliter Las Palmas voldsomt, og de har sluppet inn hele 46 mål på 19 kamper til nå i sesongen (2.42 i snitt). I kveld mangler hjemmelaget Bigas, Michel og Samper så vidt jeg kan se.

Valencia har i grunn motsatt form av det Las Palmas har for tiden. Laget står med 4-1-0 på de fem siste kampene, og har skåret elleve mål og sluppet inn fire. Før denne gode perioden var de inne i en litt tyngre periode, men nå virker de til å ha fått skuta på rett kjøl igjen. Imponerende nok ligger de på en tredjeplass i La Liga, og spillere som Guedes og Zaza har virkelig vist seg frem. Bak her ligger Real Madrid åtte poeng bak, men Valencia skal ikke vær for selvsikre på at de innehar pallplass resten av sesongen. Jimenez er ute med skade, mens Parejo og Gaya er ute med suspensjon.

Valencia skal være et mye bedre lag enn Las Palmas denne sesongen, dette vises både på tabellposisjon og formen hos lagene den siste perioden. 1.80 på borteseier kjøpes uten å nøle her!

b30ddd25526a5ecdd03b67285609b59b-1.png
Goncalo Guedes har virkelig vært bra denne sesongen. 21-åringen står med fire mål og seks målgivende på elleve kamper denne sesongen. 

Spillerspesialer : 

  • Goncalo Guedes (Valencia) skårer til 3.25 (Coolbet)
  • Vincente Iborra (Leicester får kort til 5.00 (Bet365)
  • Jonjo Shelvey (Newcastle) får kort til 3.25 (Coolbet)

Spill fra Even Karpuz

Leave a Reply