Torsdag 25/1-18

20:30: Club Brugge – KV Oostende.

Handicap -1 hjemmeseier til 2,15 i odds (Coolbet). Tipset av Torbjørn Ranheim

Club Brugge er jo uten tvil det beste fotballaget i belgisk toppdivisjon. De har 54 poeng etter 22 kamper. 17-3-2 står de med totalt. På hjemmebane så står de med 11-0-0 og med en målforskjell på 34-8. Altså de scorer i snitt over 3 mål og de slipper inn under 1. På de siste 6 hjemmekampene sine så har de vunnet kampene sine med over 1 mål 5 ganger. Dette er veldig lovende statistikker til kveldens kamp mener jeg. De har målscorere i Diaby, Vormer, Bonaventure og Wesley. Dette er alle spillere som kan avgjøre kamper som dette. De har i tillegg en joker i form av Jelle Vossen, som plutselig viser sitt gamle jeg. Det som kan tale imot at dette spillet skal gå inn er at Oostende slipper inn ekstremt lite mål, men de produserer ikke mål fremover heller. De er et ganske defensivt lag av seg, men allikevel så mener jeg at de må snart begynne å vinne kamper hvis de skal unngå nedrykk. De ligger et poeng foran plassen bak seg. Dette blir nok en fartsfylt kamp!

Bilderesultat for jelle vossen club brugge

 

21:00 RC Strasbourg – Lille OSC

Over 2,5 mål. 2,16 i odds. (Coolbet). Tipset av Torbjørn Ranheim

Begge disse lagene har en god statistikk på å ende over 2,5 mål i Coupe de France. De skal møtes igjen allerede på Søndag, så dette blir nok et bikkjeslagsmål av en annen verden. Den som vinner idag, skal ikke få det lettere på Søndag. På de siste 5 cupkampene sine så har Strasbourg 4 kamper hvor det har endt med over 2,5 mål. (På hjemmebane). Hos Lille så har de tre siste kampene endt med over 2,5 mål på bortebane. Begge disse lagene scorer en del mål, men de har en svakhet i at de også slipper inn en del mål. Dette kommer til å bli en kamp der sultne spillere som kanskje varmer benkene til vanlig får slippe til, dette gjør det ikke mindre interessant. Råtips: 2-1 eller 3-1.

Bilderesultat for strasbourg fc

Prøver å kombinere et ishockey spill:

18:30 Stjernen Hockey – Storhamar Hockey og Manglerud Star – Kongsvinger Knights

Seier til Storhamar og Manglerud Star til 2,10 i odds (Coolbet) Tipset av Torbjørn Ranheim

Storhamar er det desidert beste laget i serien i år. De har vunnet 4/4 kamper innbyrdes mot nettopp Stjernen. Manglerud Star har virkelig kommet i gang på hjemmebane og. På de siste tre hjemmekampene sine så står de med tre seiere mot Stjernen, Frisk Asker og Lørenskog! Tre relativt gode motstandere.

Bilderesultat for storhamar hockey

(La oss håpe på slike scener i kveld).

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply