Lørdagskosen

15:30 Red Bull Leipzig – Hamburger SV. Bayern München – Hoffenheim

Setter en dobbel hjemmeseier her til en totalodds på 1,98. (Coolbet) Tipset av Torbjørn Ranheim

Både RBL og Bayern er to store favoritter til disse kampene. De er nummer 1 og 2 på hjemmebanelag i ligaen. Bayern står med 8-1-0 og RBL står med 6-2-1. Hoffenheim står med 3 tap og 1 uavgjort på de siste fire bortekampene sine, og Hamburger står med 1-1-7 så langt på bortebane i år. Robert Lewandowski og Timo Werner er begge spillere som skal score i denne slags kamper.  Det kan vurderes å sette o1,5 mål på Lewandowski til 2,70 i odds og at Werner scorer mål til 2,00 i odds. Både RBL og Bayern er nødt til å vinne for å skaffe seg rom og RBL er nødt til å vinne for å tette luka opp til Bayern om det er mulig.

Bilderesultat for lewandowski

20:00 Kortrijk – KAS Eupen.

Hjemmeseier til 2,06 i odds (Coolbet). Tipset av Torbjørn Ranheim

Kortrijk er ikke noe suverent lag i Belgia men akkurat nå så har de en hjemmeflyt som virkelig imponerer meg. Siden November så har de kun seiere på hjemmebane. De har funnet en flyt som jeg håper de opprettholder i dag. Mens hvis du ser på motstanderne deres idag så møter de ligaens aller dårligste bortelag, de har 0-3-8 i form på bortebane og de to siste kampene har endt med to tap. Kortrijk hadde en tung start på sesongen i år, men jeg tror virkelig at de har noe spennende på gang. De har en utrolig spennende spiller i Teddy Chevalier som har 11 mål på 23 kamper, noe som jeg blir veldig imponert over mtp at det er et middels lag han spiller på. En spiss i sin beste alder!

Bilderesultat for teddy chevalier

 

Målskårere:

Mari Balotelli skårer til 2,50 i odds (Coolbet) Tipset av Torbjørn Ranheim

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply