lørdagssnackset

Etter en middels Fredag så skal vi knalle til med en god Lørdag!

15:30 FSV Mainz – Bayern München.

o2,5 mål til 1,55 i odds (Coolbet).

  • Bayern snitter på 3,25 mål pr kamp.
  • Mainz snitter på 2,95 mål pr kamp.
  • På de siste 7/7 kampene så har Bayern hatt o2,5 mål.
  • På de 6/7 siste kampene har Mainz o2,5 mål.
  • Lewandowski i sitt livs form.
  • 5/5 siste oppgjørene deres innbyrdes har endt med o2,5 mål.

    Bilderesultat for lewandowski bayern

 

20:00 OGC Nice – Toulouse.

Hjemmeseier til 1,87 i odds (Coolbet).

Her er det to veldig forskjellige lag som møtes. Nice er i en kjempestim for tiden og fortsetter hardkjøret mot en plass på tabellen hvor de er kvalifiserte for europacup spill. Toulouse derimot strever virkelig og da mener jeg spesielt på bortebane. På de siste 6/6 bortekampene sine så står de med tap. Og da har de kun møtt dårlige lag. Idag skal de opp mot et bedre lag i form av Nice som er i flyten. Nice sin hjemmeform lyder på 4-0-1 på de siste 5. Det ene tapet kom mot Monaco. Balotelli har endelig begynt å putte igjen og! Det er veldig mye som taler for at det blir en hjemmeseier. Det er ofte veldig stor nivåforskjell på bunnlag og topplag i den franske ligaen. En og annen gangen kan de overraske såklart, men tror neppe at det vil skje mot et så etablert og godt lag som Nice.

Bilderesultat for balotelli nice

 

16:00 Wycombe Wanderers – Carlisle United

Hjemmeseier til 1,98 i odds (Coolbet).

2.plassen mot 13.plassen. Wycombe har alt å spille for da de jakter førsteplassen til Luton, selv om de ligger 8 poenger bak. På hjemmebane så har de 5 seiere de siste 6 kampene sine. De er i en flyt på hjemmebane som virkelig er lovende og morsom! Carlisle på bortebane derimot er ganske krise. De sliter virkelig og de tar kun poeng mot dårligere lag enn seg selv. De starter sesongen på en god måte på bortebane hvor de tok mange seiere, men nå er det en liten stund siden sist. Idag skal de opp mot et av de største formlagene i League two. 7-2-1 står de med på hjemmebane de siste ti kampene sine. Adebayo Akinfenwa har vist seg å være en bærebjelke for dette laget, noe som helt sikkert er moro for muskelmannen også! For å vise frem flyten til Wycombe da , så vant de på bortebane mot Luton (Førsteplass) på Tirsdag!

Bilderesultat for adebayo akinfenwa wycombe
La oss håpe vi får se en blid og tent Akinfenwa idag!

Spillerspesialer:

Jay Rodriguez to score 3,15 i odds (Coolbet).

Møter gamleklubben sin og har 3 mål på de 3 siste kampene sine.

Matej Vydra to score 2,50 i odds (Coolbet)

 

 

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply