Norsk og litt div

14:00 Molde FK – Bodø/Glimt.

Hjemmeseier til 1,89 (Coolbet). Tipset av Torbjørn Ranheim

2.plassen i Eliteserien møter 1.plassen i 1.div i fjor. Molde har til nå vunnet 2/2 treningskamper, dette har vært mot henholdvis Seleccion AFC og et lokalt lag fra Nordmøre og Romsdal fotballkrets. Idag skal de ut mot et vesentlig bedre lag, men allikevel så skal de ha kontroll mot Bodø mener jeg. Erling Håland har blitt et år eldre, Mathias Normann har signert en ny låneavtale hos blåtrøyene og Tobias Svendsen skal steppe up gamet sitt i år har han sagt. Bodø derimot var helt overlegen i 1.Divisjon i fjor, men i år skal de måle krefter med de beste lagene i Norge og Aasmund Bjørkan gidde seg som hovedtrener rett etter fjorårets sesong. De har fått inn en ny trener, men allikevel så skal det litt til for å ha samme suksess som Bjørkan. De kommer helt fra nord og det tærer nok på å reise helt i starter av pre-season og. De mistet en viktig brikke i Mathias Normann tidlig forrige sesong, som ble signert av Brighton og lånt ut til Molde. Bodø har spilt to treningskamper mot Mjølner (3-1 seier) og Strømsgodset (1-2 tap). Dette blir nok jevnt gi og med at det er tidlig enda, men har troen på at Molde tar dette.

Bilderesultat for erling håland
Kan vi få se hva som bor i Håland i dag da?

13:45 Vålerenga – Kristiansund BK.

Hjemmeseier til 1,70 i odds (Coolbet). Tipset av Torbjørn Ranheim

Vålerenga har vært i godt driv så langt denne preseason og har slått Silkeborg, spilt uavgjort mot CSKA Moskva og tapt knapt mot et sveitsisk lag (som er midt i sesong). Så dette er absolutt noe interessant å se på i dag. Deila har fått litt tid til å sette sitt preg på Oslolaget, og det blomstret veldig etter at de fikk en egen stadion i fjor høst. Har troen på at denne hjemmeeffekten slår til i år og.  Det er flere eksperter (Deriblant Wikestad) som har sagt at årets Vålerenga lag ser virkelig sterkt og bra ut. Kristiansund har enda ikke fått spilt en treningskamp, de har egentlig skulle spille mot Molde FK men den ble avlyst pga diverse årsaker. Det klør helt sikkert i beina på disse spillerne. De har i tillegg signert noen nye spillere som skal vise seg frem til dagens kamp. Det som er negativt der er at det tar tid å få spilt sammen en tropp. Så det å skulle møte et av Eliteseriens beste lag i Vålerenga blir nok i det tøffeste laget vil jeg tro.

Bilderesultat for vålerenga ejuke
Ejuke har nettopp forlenget kontrakten sin med Vålerenga.

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply