Helgekosen

15:30 Borussia Dortmund – Hamburger SV

O2,5 mål til 1,65 i odds (Coolbet).

Dortmund er det laget i Bundesliga som har høyest antall mål pr kamp. De har et sinnsykt snitt på 3,52 mål pr kamp. Hamburger stiller litt svakere der med 2,24. Men vil allikevel tro at dette er en av kampene der det bikker over 2,5 mål. Dortmund har fått en ny giv i signeringen av Michy Batshuayi som scoret to mål i debuten sin. Innbyrdes mellom disse to lagene så har de fem siste kampene endt med o2,5 mål. Jeg har virkelig troen på at dette fortsetter idag. Det skal også sies at Marco Reus er på vei ut av skademarerittet sitt! La oss håpe gutten holder seg skadefri en stund nå.

Bilderesultat for batshuayi dortmund

 

15:00 SPAL 2013 – AC Milan.

Borteseier til 1,91 i odds. (Coolbet)

SPAL er ikke et lag som hører hjemme i Serie A. AC Milan derimot virker til å finne tilbake litt til en slags flyt. På de siste fem kampene sine så står de med 3-2-0. På de siste fem kampene til SPAL så har de 0-2-3. De klarte et overraskende uavgjortresultat mot Inter (1-1) på hjemmebane, men gikk på en smell mot Cagliari kampen etterpå. AC Milan skal være og er et bedre lag enn SPAL. Cutrone virker å ha spilt på seg litt selvtillit, og det samme med Suso (Som hadde en suser mot Udinese). Milan har gjort det godt mot dårligere lag og jeg har virkelig troen på at de fortsetter en god flyt og viser at de er et større og bedre lag enn SPAL.

Bilderesultat for suso milan

 

19:45 Sparta Rotterdam – PSV Eindhoven.

Handicap -1 borteseier til 2,00 i odds (Coolbet).

Førsteplassen mot sisteplassen. Parkere buss mot offensiv og morsom fotball. Keeperen til Sparta Rotterdam skal få kjørt seg greit mot Hirving Lozano og Van Ginkel idag. Dette er to spillere som kan score når de vil om de har en god dag. PSV er i en enorm flyt for tiden og idag skal de maltraktere Sparta Rotterdam. Luuk de Jong er også en som kan rive i stykker forsvaret til Sparta. PSV står med seks seiere på de siste seks kampene sine. Sparta Rotterdam derimot står med 1-0-9 på de siste ti kampene sine. Spent på hvordan de skal klare å håndtere PSV idag. Safebet er o2,5 mål til 1,50 i odds.

Bilderesultat for lozano psv

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply