Hvordan tjene mest mulig penger på betting?

Fra og med i morgen av ventes det tre dager med mye bra fotball i både Champions League og Europa League. Mange liker å spille på disse kampene, men hvor stor forskjell er det på oddsen hos de ulike bookmakerne? Vi sjekket ut dette ved hjelp av Maxgevinst.com.

Ved å spille på fem favoritter i en kupong fordelt over tirsdag, onsdag og torsdag får man disse forskjellene. Coolbet tilbyr soleklart best odds med over 300 kr mer i gevinst enn 2.plassen Leo Vegas. Fra Coolbet og ned til Norsk Tipping skiller det hele 1,600 kr, og da sier det seg egentlig selv hvilken bookmaker en bør benytte seg av. Uansett hvilke kombinasjonsspill vi velger her tilbyr Coolbet høyest odds, og noe av forklaringen til dette finner du her Vær smart og spill der oddsen er best.

Vi i Oddshjelpen anbefaler alltid å spille der oddsen er best, uansett om det bare er snakk om små forskjeller. Som nevnt tidligere er betting et maraton, og ikke en sprint. Dermed vil disse små forskjellene gjøre store utslag over tid. Vi kan sammenligne det med prisene i dagligvarebutikkene, bare at alle butikkene er like nært deg. Hvorfor skal du da velge en dyrere butikk? Videre anbefaler vi også å spille singler (stort sett) hvis dere har et mål om å tjene penger på et bettingprosjekt. Hvorfor?

  • Større sjanse for å vinne.
  • Bedre muligheter til å føre regnskap som er oversiktelig. Kontroll!
  • Flere vinnende spill, skaper positivisme.

Bare et lite tankeeksperiment – hvilken av disse to personene tjener penger? 

  • Ola Oddsbong: Satt ti spill i kombinasjon til 6384 i odds, ni går inn.
  • Odd Oddshjelpen: Setter tre singler med snittoddds på 1.55. To av disse går inn.

Vi forstår selvfølgelig at enkelte spiller kombinasjonsspill kun for underholdningens skyld og et håp om kjappe penger, men vil dere tjene penger over tid vil det lønne seg å spille singler, føre regnskap og være skeptisk.

VI REGNER MED AT FLERE SKAL SPILLE PÅ KAMPER I MIDTUKEN, OG DA LØNNER DET SEG Å VÆRE SMART OG SPILLE DER ODDSEN ER BEST. LAG DEG BRUKER HOS COOLBET HER, DE TILBYR EN INNSKUDDSBONUS PÅ 100 % OPPTIL 2,000 NOK.

Skjermbilde 2018-01-13 kl. 23.04.45

Leave a Reply