Europa League

19:00: Nice – Lokomotiv Moskva.

Hjemmeseier til 2,07 i odds (Coolbet).

Her møtes to gode lag, et lag som er midt i sesongen og et lag som har ferie i sin sesong. Lokomotiv Moskva har ikke spilt en viktig kamp siden 11.Desember. Ja, de leder den russiske serien soleklart og har spillere som Eder, Farfan og Ari.  MEN ser på det som en veldig negativ faktor at de ikke er i sesong. De har spilt noen treningskamper men de har ikke overbevist der heller spør du meg. De har spilt syv treningskamper, 1 seier, 4 uavgjort og 2 tap. De har spilt mot lag som Kalmar, Strømsgodset og Luzern. Alle disse lagene hadde blitt rundkjørt av et Nice som klatrer på tabellen for tiden. De ryker på et og annet tap hjemme mot lag som Lyon, Monaco og Lazio. men ellers så er de bunnsolide når de møter god motstand. De har en x-faktor i Balotelli og Plea. begge disse spillerne er spillere som kan avgjøre kamper som den i dag.

Bilderesultat for balotelli nice

 

21:05: FC København – Atletico Madrid.

Borteseier til 1,60 i odds (Coolbet).

Her er det to lag i helt forskjellige verdener som møtes. København har skuffet STORT i år. De ligger på en svak fjerdeplass, men sånn blir det veldig gjerne når man selger unna og ikke får erstattet det med noe. Solbakken har gått ut å sagt at det er krise. Atletico derimot er det eneste laget som har tatt opp kampen med Barcelona så langt i år, de ligger på en 2.plass, midt mellom Barcelona og Valencia. Dette er en prestasjon og jeg vil si at de kom styrket ut av Januar-vinduet og. De fikk henta en gammel kjenning i Diego Costa som virker til å være sulten på det å vise hva han kom hjem for. De har i tillegg en liten spirrevipp i Griezmann og et rutinert forsvar i Godin, Luis og Juanfran.

Bilderesultat for diego costa atletico

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply