Belgisk vaffel?

14:30: KAA Gent – KV Mechelen.

Hjemmeseier til 1,60 i odds (Coolbet).

Gent er på en enorm flytbølge på hjemmebane for tiden. De har ikke tapt eller avgitt poeng hjemme siden 24 September i fjor. Etter dette står de med 11 seiere. Dette er noe å sperre opp øynene for. Idag møter de Mechelen som ligger på nest siste plass. De har derimot hatt en litt tøffere sesong og de har seks poeng opp til nestemann på tabellen. De klarte å få en uavgjort kamp mot Anderlecht nå sist kamp på bortebane. Men det skal sies at Anderlecht ikke har en seier de siste 5 kampene sine. Totalformen til Mechelen på bortebane lyder på 1-4-8. De slipper inn enormt med mål og de scorer lite. Dette er nok en kamp hvor Kubo eller Yaremchuk får plukket målpoeng for Gent!

Bilderesultat for kubo gent

 

18:30: Carrarese – Prato.

Hjemmeseier til 1,65 i odds (Coolbet).

Dette er et spill hvor jeg har skikkelig troen. Carrarese ligger på en 8 plass så langt dette året, de taper kun mot lag som er bedre enn seg selv. Har ihvertfall gjort det til nå denne sesongen. MEN mot svakere lag så dominerer de kampene. Jeg føler at de er et lag som ikke liker å ligge lavt å skulle kontre motstanderne i senk. Dette er et lag som liker å styre og vise at de er helt på nivå med mange. Prato derimot har en forferdelig tung jobb om de skal klare å redde tilværelsen i Serie C. De har 10 poeng opp til trygg grunn og de har ikke vunnet en bortekamp i denne divisjonen siden 22.April i fjor. De taper stort sett hver kamp, men de spiller uavgjort mot de jevngode lagene i rundt seg. De ligger stort set dypt og de scorer svært sjeldent. De har ett mål på de siste syv bortekampene sine.

Bilderesultat for carrarese football

 

12:30: Torino – Juventus.

Borteseier til 1,75 i odds (Coolbet).

9 mot 2 plass her i dag. Ja, Juventus hadde kamp på Tirsdag, men i dag er det Søndag, og dette er toppidrettsutøvere det er snakk om, så de har nok restituert helt fint. Idag møter de et Torino som siden 1995 har slått Juventus 1 gang. Eller så er formen deres denne innbyrdes: 1-5-19. Dette er i stor fordel Juventus. Samme i dag og. Juventus har en bedre stall og de har ikke avgitt poeng på bortebane siden 19 November i fjor, da de gikk på en smell mot Sampdoria. Torino har møtt en del bunnlag i Udinese, Benevento og Bologna og stukket av med seieren mot de, men i dag møter de laget som er det beste i hele Italia. (sammen med Napoli). Torino er ikke kjent for å gjøre noen “skalper” lengre. Dette er nok en jobb for Dybala og Higuain. Kanskje de får klatret litt på toppscorerlisten også.

Bilderesultat for dybala

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply