CHAMPIONS LEAGUE 2.0

I dag er det kanskje ikke like store kamper som Chelsea – Barcelona i går, men de er minst like interessant. Sevilla tar i mot et Manchester United på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, mens ukrainske Shakhtar Donetsk tar i mot Roma. Jeg tror vi får to vidt forskjellige kamper her.

Sevilla – Manchester United. Under 2.5 mål til 1.72 (Unibet)

Mourinho er kjent for å være en pragmatiker, og spiller stort sett på resultat i viktige kamper som denne. Han har vunnet denne turneringen to ganger tidligere med underdogs som Porto og Inter Milan, og dermed vet han akkurat hva som må til for å vinne. Alle bortekampene til Inter Milan i sluttspillet endte med under 2.5 mål, og kun en kamp til Porto i sluttspillet endte med over 2.5. Manchester City har nok allerede vunnet Premier League, og dermed er Champions League det gjeveste Mourinho og laget kan vinne denne sesongen. Jeg tror ikke de kommer til å ofre alt i første kamp, men heller sikre seg et greit resultat før returoppgjøret på Old Trafford. Videre kan det også nevnes at Manchester United møter Chelsea til helga, og det har vært en psykologisk krigføring mellom Conte og Mourinho gjennom hele sesongen. Kveldens kamp handler i størst mulig grad om å få et et greit resultat, samtidig som at beina skal være klar for helgens batalje mot Chelsea på Drømmenes Teater.

Videre kan det også nevnes at 12 av 24 kamper (50%) hos Sevilla i La Liga denne sesongen har endt med under 2.5 mål. På Estadio Ramón Sánchez Pizjuán har kun 4 av 11 kamper (36 %) endt med over 2.5 mål. Treneren til Sevilla er tidligere storspiller Vincenzo Montella, og det ligger i det italienske blodet å kunne stable sammen trygge defensive lag. Sevilla har en tøff ligamatch til helga hjemme mot Atletico Madrid. Tror rett og slett begge lag, i likhet med storkampen i går, er fornøyde med uavgjort og lite mål her. Råtips: 1-1.

Over 3.5 kort i kampen til 1.62 hos Coolbet (Even Gustad)

Dette er også to lag som får en del kort. Sevilla snitter godt over 2 kort per kamp og Manchester United snitter nesten 2 kort per kamp. Flere av de som kommer til å starte i dag er også kjente kortsankere. Unibet med 1,40 på over 3,5 kort, og mange andre bookies med linje på 4.5. Så her mener jeg det er god verdi. Dommer Clement Turpin snitter så langt i den franske ligaen 4 kort per kamp. Og har også ett snitt på godt over 4 kort i de kampene han har dømt ute i Europa.

Over 3.5 offsider i kampen til 1.72 hos Unibet ( Even Gustad)

Mener dette er ett knallspill. Sevilla har ett stort antall offsider i sine kamper. Og med Man Utd sin hurtige angrepsrekke mener jeg at denne kampen kan lett gå over 3,5 offsider.

 

Shakhtar Donetsk – Roma. Begge lagene skårer til 1.83 (Coolbet)

I Donetsk forventer jeg dog et oppgjør med mer mål enn i Sevilla. Shakhtar overrasket mange på hjemmebane i gruppespillet og endte opp med 3 av 3 seire mot Napoli, Manchester City og Feyenoord. Målforskjellen ble 7-3. Alle tre hjemmekampene i gruppespillet endte med at begge lagene skåret. Laget har skåret mål på hjemmebane i 9 av de 10 siste ligakampene, og sluppet inn et mål i seks av disse kampene. De leder den hjemlige serien tre poeng foran deres argeste konkurrent Dynamo Kiev. Malyshev er skadet, mens Srna er suspendert for hjemmelaget.

Roma har hatt en elendig periode med seks strake kamper uten seier, før de nå har vunnet de tre siste. Seriegullet i Serie A kan de drømme lenge etter, men de ligger fortsatt på en 3.plass som gir spill i Champions League til neste år. Romerne har vært meget imponerende på bortebane denne sesongen, og står med 7-4-1 til nå. Videre kan også kampene mot Chelsea i gruppespillet nevnes, hvor Roma vant 3-0 på hjemmebane og spilte 3-3 på Stamford Bridge. De skåret mål i to av tre bortekamper i gruppespillet, og har skåret mål i 20 av de 23 siste bortekampene sine i Serie A. Intet mindre enn imponerende! Råtips: 2-2

Spillerspesialer:

Gabriel Mercado (Sevilla) får kort til 3.50 (Unibet)

Tøff argentinsk midstopper som står med 15 gule kort på de 45 siste kampene han har spilt. Tipper han får kjørt seg i noen løpsdueller mot Alexis Sanchez og Anthony Martial i kveld. Resten av bookmakerne ligger på 2.80-3.20.

McTominay (Man Utd) får kort @ 6.00 (Bet365)

Ismaily (Shakthar) får kort @ 5.00 (Bet365)

Butko (Shakthar) får kort @ 6.00 (Bet365)

Leave a Reply