EUROPA LEAGUE!

Da er Champions League ferdig for denne uka, og lillebror Europa League trer inn på scenen. Ikke snakk om de like store lagene, men absolutt en del interessante kamper å finne her også. København og Østersund (!) er to av klubbene som er med i denne turneringen. Begge var uheldige, eller heldige vil enkelte si, med trekningen til utslagsrundene og endte opp med henholdsvis Atletico Madrid og Arsenal. Kanskje de to beste lagene som er igjen i turneringen. Det gikk som det måtte gå, og Atletico og Arsenal vant 4-1 og 3-0 i første oppgjør. I dag er det duket for returoppgjør, og jeg har funnet en del interessant som jeg kommer til å spille på. Skal ærlig innrømme at jeg ikke kan allverdens om enkelte av disse lagene, men baserer spillene mine på statistikk, første oppgjør og tidligere historikk. Tre av tre hovedspill og en av tre spesialer gikk inn under CL for meg de to siste dagene, la oss håpe på like fin flyt her. Lykke til!

HOVEDSPILL

Athletic Bilbao – Spartak Moskva. Under 2.5 mål til 1.92 (Coolbet)

 • Første kamp endte 3-1 til Athletic Bilbao på bortebane.
 • 1 av 11 kamper hjemmekamper til Athletic Bilbao har endt med over 2.5 mål i La Liga denne sesongen (9 %).
 • To hjemmekamper til Athletic Bilbao har gått over 2.5 mål siden 12.juli 2017.
 • Spartak Moskva må selvfølgelig frem å skåre mål her, men jeg tror Athletic klarer å stå i mot. Råtips: 1-1.

Viktoria Plzen – Partizan Beograd. Over 2.5 kort til bortelaget til 2.00 (Unibet)

 • Første kamp endte 1-1, og det er helt åpent før dette oppgjøret.
 • Syv kamper på rad i Europa League har endt med over 2.5 kort til Partizan Beograd.
 • De fem siste motstanderne til Viktoria Plzen har fått over 2.5 kort.

Lazio – Steaua Bucuresti. Over 2.5 mål til 1.80 (Coolbet)

 • Første kamp endte 0-1 i favør Steaua Bucuresti. Helt åpen kamp!
 • Lazio startet forrige kamp uten spillere som Immobile, Felipe Anderson og Lulic.
 • 21 av Lazios 25 kamper i Serie A har endt med over 2.5 mål (84 %).
 • 9 av 12 hjemmekamper til Lazio har endt med over 2.5 mål (75 %).

SPILLERSPESIAL

Scott Brown (Celtic) får kort til 3.15 (Coolbet)

Mr.Celtic, som han også kunne blitt kalt, er inne i sin ellevte strake sesong for Celtic. Imponerende! Første oppgjør mellom Celtic og Zenit endte 0-1 i skottenes favør, og kveldens kamp blir utrolig spennende. Scott Brown er kaptein på laget, og kommer til å gå foran i St.Petersburg. 6 gule på 23 kamper denne sesongen, og 11 gule på 33 kamper forrige sesong sier sitt.

2213093.main_image
Scott Brown – en kriger av rang.

Leave a Reply