24/2-18

18:30: AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam.

Handicap -1 hjemmeseier til 1,80 i odds (Coolbet).

3.plass mot sisteplass. Flyt mot helt ute av det. AZ har ikke tapt på hjemmebane siden 17.Desember. Idag møter de et lag som ikke har en seier på bortebane og de står med 0-4-8 i form. AZ på sin side har 7-2-3 på hjemmebane, de to siste hjemmekampene har endt med uavgjort, men dette kommer til å endre seg i dag. Idag må de vinne for å henge med i toppen, og da står nok Jahanbakhsh og Weghorst frem for AZ. Begge lag har noen småskader osv, men Sparta har to spillere som soner i tillegg. Dougall og Fisher som vanligvis spiller høyreback og sentralt på midtbanen. Dette kan også bli avgjørende til dagens kamp.

Bilderesultat for az alkmaar svensson

16:00 Wycombe Wanderers – Morecambe.

Hjemmeseier til 1,65 i odds (Coolbet).

2.plass mot 22 plass. 62 poeng mot 32 poeng. Dette er rene fakta når disse to barker sammen i dag til et viktig oppgjør for begge lag. Wycombe et enormt sterkt hjemmelag. Siden 26.Oktober 2017 så står de med 9-2-1 på hjemmebane. Det tapet kom mot fjerdeplassen, ellers så har de stort sett dominert og kjørt på hver eneste gang de har gått ut på Adams Park ført frem av Adebayo Akinfenwa. Morecambe derimot står med 2-7-7 på bortebane så langt denne sesongen. De to siste bortekampene sine så har de spilt uavgjort mot 14 og 19 plass. Dette er jo forsåvidt greit, men idag skal de møte et av de aller beste lagene i denne divisjonen. Blir nok ingen enkel bortekamp dette.

Bilderesultat for akinfenwa wycombe

 

16:00 Luton Town – Cheltenham Town.

Hjemmeseier til 1,70 i odds (Coolbet).

Idag skal det beste laget i League two ta i mot 16.plassen som står med to strake tap. Luton står med 13-1-3 på hjemmebane så langt i år og disse tapene har kommet mot sterke motstandere. Men nå står de med 7-1-1 på de siste 9 hjemmekampene sine. Det er jo en veldig positiv statistikk for oransjetrøyene. De leder ligaen med 5 poeng foran dagens kamp, og de er nok lysten på å fortsette å holde denne ledelsen. Cheltenham har virkelig hatt en tung sesong så langt i år på bortebane. De står med 3-5-9 og en målforskjell på 9-21. De scorer ekstremt lite når de spiller borte hjemmefra. Det er nesten så man kunne anbefalt å sette på “begge lag scorer, nei” til 2,15 i odds. Dette er nok en kamp hvor Daniel Hylton og James Collins har lyst å stå fram for laget sitt.

Bilderesultat for daniel hylton luton

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply