Oppsummering av februar, og månedens første spill.

Ny måned, nye muligheter! Februar er over, og Oddshjelpen har nok en gang levert pluss i regnskapet. Siden juli har vi nå levert 6 av 7 måneder med grønt regnskap. Måneden startet dårlig, før vi hadde en av våre beste perioder noensinne i midten av februar. Likevel klarte vi å klusse det til i slutten av måneden, men sånn er det noen ganger. Man skal aldri være helt fornøyd med det man leverer, det fører til at man alltid er skjerpa og jakter nye milepæler. Under månedens oppsummering finner dere mine spill for dagen, og det er en del godbiter her imø.

Antall spill i februar: 110

Antall spill inn: 55
Antall spill ut: 55
Månedenes beste spill: Alex Sandro skårer til 13.00 i odds.
TBP: 109.55 %
Hadde du satt 100 kr pr spill = 1 050.50 kr gevinst.
Hadde du satt 500 kr pr spill = 5 252.50 kr gevinst.
Hadde du satt 1000 kr pr spill = 10 505 kr gevinst.

HOVEDSPILL:

20:45. Arsenal – Manchester City. Begge lagene skårer og over 2.5 mål til 1.79 (Bet365).

Disse to lagene møttes forrige helg i ligacupfinalen, og der var det rett og slett ingen tvil. Manchester City feide Arsenal av banen med 0-3, og det som egentlig skulle bli en jevn og tett kamp ble isteden en overlegen City-seier. I kveld spilles kampen på Emirates, og her har Arsenal vært meget solide denne sesongen. 10-2-1 og en målforskjell på 36-14 er meget bra, og spesielt hjemmeseieren mot Spurs har vært viktig for ro i rekkene hos Wengers menn. Så vidt jeg kan se er Monreal, Lacazette og Santi Cazorla ute for Arsenal. Spesielt fraværet av Monreal er triste nyheter for Arsenal-fansen. Spanjolen har kanskje vært deres beste mann denne sesongen, og han har bidratt både offensivt og defensivt. Mkhitaryan er sannsynligvis tilbake i startelleveren etter at han var cup-tied på søndag. Cech tar naturligvis tilbake keeperplassen, etter at Ospina fikk låne den i helga.

Manchester City har vært flere hakk over motstanderne denne sesongen, og har vist en stabilitet og en egen evne til å vinne kamper. Guardiola plukket sitt første trofé på søndag, og selv om Ligacupen ikke er den gjeveste turneringa i England vil nok dette være et viktig tilskudd i et allerede stort premieskap hos klubben og spanjolen. I Premier League leder Manchester City med 13 poeng foran andreplassen når 10 serierunder gjenstår, og alle vil nok si at de allerede har vunnet tittelen. Kampprogrammet fremover er tøft, og de møter Arsenal x2 og Chelsea på en uke. Kanskje vil vi få se en del rotasjon før denne kampen, men det skal vi ikke være noe problem tatt troppens dybde i betraktning. Fernandinho, Jesus, Delph (suspensjon) og Mendy er ute før denne kampen, mens Sterling er usikker.

1450726193132_lc_galleryImage_ozil_de_bryune_preview_jp.JPG
To nøkkelspillere for hvert av lagene. Kan Özil (t.v) og De Bruyne (t.h) nok en gang bidra med målpoeng?
Skjermbilde 2018-02-26 kl. 15.21.39
Tello (t.v) og Bartra (t.h) gjenforent i Real Betis, etter å ha tidligere spilt flere år sammen i Barcelona.

Her skal altså de to lagene som er involvert i mest mål av alle lagene i La Liga møtes til dyst på Estadio Benito Villamarín. De to siste kampene mellom lagene har endt 4-4 og 2-3. Absolutt alt tyder på et målrikt oppgjør, og jeg må prøve denne varianten. For de somer mer dristig kan over 3.5 mål til 2.17 (Coolbet) eller Real Betis vinner og BTTS til 4.00 (Coolbet) prøves. Lykke til! Råtips: 3-2.

Spillerspesialer:

20:00 Midtjylland-Brøndby.

Hany Mukhtar (Brøndby) får kort til 4.50 (Coolbet)

Første- mot andreplassen i Danmark i dag, og det er knyttet stor spenning til denne kampen. Tre poeng skiller lagene med fire kamper igjen og spille, og vinner Midtjylland denne skal mye til for at Brøndby skal klareå ta de igjen. Kortlinja ligger på over/under 4.5, og dermed kan vi forvente en del kort på MCH Arena i Herning i kveld. Hany Mukhtar plukker kort jevnt og trutt, og på de to siste sesongene i Brøndby står han med 11 gule kort. Spiller offensiv midtbanespiller, og må virkelig gå i krigen i kveld for å hjelpe laget sitt.

Marc Dal Hende (Midtjylland) skårer til 5.50 (Bet365)

Dal Hende har virkelig funnet målskårerformen nå på slutten av sesongen. Han står med 9 mål på 14 kamper, hvor 7 av disse har kommet i løpet av de seks siste kampene. 25 mål på 111 kamper er ikke allverdens, men 5.50 på at han skårer i kveld må prøves!

Granit Xhaka (Arsenal) får kort til 3.20 (Coolbet)

En glodhet sveitser som har plukket 50 gule kort og 7 røde kort på 180 kamper til nå i karrieren. I dag skal Arsenal ut å revansjere fadesen mot City i cupen, og Xhaka er kjent for å noen ganger være litt overivrig. Han har plukket kort mot City i to av tre kamper i Premier League tidligere, og jeg tror det fort kan skje i kveld også. 2.80 er ikke allverdens til odds, men vektlegger man motstander og historikk skal dette være et godt spill.

Leave a Reply