Marsmåned

16:00: Aston Villa – Queens Park Rangers.

Hjemmeseier til 1,75 i odds (Coolbet).

Etter en veldig svak start så har Aston Villa etterhvert funnet flyten og klatret seg opp til en 3 plass. Nå er nok det neste målet deres å kjempe om en direkte opprykksplass. Den ligger de 4 poeng bak for å få tak i. Siden 21.November så har de 6-3-0 (10-6-1 totalt i løpet av sesongen) i form på hjemmebane. De er uten tvil ligaens store formlag. Idag skal de spille mot QPR som virker å ha blitt rett og slett et middels Championship lag. De ligger på en 16.plass og 2-5-10 på bortebane så langt i år. Dette er en form som jeg ikke tror kommer til å endre seg idag når de skal møte den gamle storheten Aston Villa, med John Terry som kaptein. Aston Villa har i tillegg klart å knabbe til seg Lewis Grabban på utlån, han scoret veldig mange mål for Sunderland tidligere i sesongen, nå har han imponert meg i Aston Villa. Dette blir nok en kamp hvor han kanskje scorer. (2,45 i odds).

Bilderesultat for lewis grabban aston villa

 

18:30 Leganes – Malaga.

o1,5 mål til 1,60 i odds (Coolbet).

Dette er nok ikke en kamp hvor det lukter at det blir 4-5-6 mål, men at det blir over 1,5 mål skal vi absolutt ikke se bort ifra. Leganes vil nok vinne denne kampen for å unngå noen slags kamp om nedrykk, mens Malaga er NØDT til å vinne for å prøve å unngå nedrykk. Dette blir nok en jevn batalje hvor den med marginene på sin side går av med seieren. Det er det lite tvil om.  Begge lag har noen spillere ute, noe som gjør at det kommer inn spillere som har lyst til å vise seg frem, Malaga har spesielt vært svake på bortebane så langt i år, mens Leganes har vært solide hjemme. Er dette siste sjanse for Malaga før vi kan konkludere med at det blir nedrykk da?

Bilderesultat for goal leganes

15:00: Molde FK – Aalesund FK.

Hjemmeseier til 1,65 i odds (Coolbet).

Dette er siste kamp for Molde før det braker løst i Eliteserien. De har hatt en ganske bra sesongoppkjøring med tanke på kamper så langt i år, noe som sikkert er morsomt for Solskjær. Siste treningskampen sin så vant de 4-1 mot Dinamo Brest, noe som er en prestasjon i seg selv, hvor Thomas Amang presterte å score hattrick. Vil tro at han kjører på med det han ser for seg blir en startellever til sesongen starter i dag. Aalesund derimot har møtt middels motstand, de har møtt Kristiansund BK og Start, ellers så har de møtt Brattvåg (2.div) og Hødd (2.div). De har signert en del spillere, men allikevel så går Bohinen ut å sier at han føler troppen er nokså tynn enda. Denne muligheten håper jeg at Molde griper, og de viser at de hører hjemme i toppen av norsk fotball. De har kvalitetsspillere i forhold til Aalesund.

Bilderesultat for thomas amang

 

Spillerspesialer:

Joshua King to score. 3,75 (Coolbet).

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply