Supersøndag!

For en nydelig fotballsøndag vi får servert! Stor kamper på løpende rekke i England, Frankrike og Spania. Her er mine spill for dagen, en god blanding med hovedspill og spillerspesialer. Lykke til!

Barcelona – Atletico Madrid 16:15

fernando-torres(Storkamp i La Liga, smeller det godt?)

Hvilken rysare vi har i vente på Nou Camp, denne kampen vil nok avgjøre hvem som vil ta gullet i La Liga i år. Vinner Barcelona så vil luken bli på 8 poeng og da er det nok veldig liten sjans for at noen kan ta de igjen. Men om Atletico vinner har de kun 2 poeng opp til Barcelona og det er full kamp om gullet igjen. Atletico er i strålende form og står med 9 strake seirer i serien, mens Barcelona har på sin side hatt 3 uavgjort og 2 seire på de 5 siste kampene sine i hjemlig liga. Også verdt å nevne at Barcelonas manager Ernesto Valverde har møtt managerkollega Diego Simone i 12 matcher og har aldri vunnet 4 uavgjort og 8 tap. De siste 5 oppgjørene innbyrde har endt med 5-6-14-8-6 antall kort. Atletico har fått minst 3 kort i de siste 14 kampene mot Barcelona. Med tanke på viktigheten og de spillerene som skal spille denne kampen er dette ett spill jeg liker godt. De fleste bookiene er nede på 1.80/1,86 på 6,5 linjen. Dommer Jesus Manzano snitter også 5,85 kort per kamp så langt denne sesongen.

507557452

Over 6.5 kort @ 2.12 Coolbet

Filipe Luis (Atletico) får kort @ 3.20 Coolbet

 

Manchester City – Chelsea 17:00

 

Manchester-City-v-Chelsea-Premier-League

Storkamp på Etihad stadium når Manchester City tar imot Chelsea søndags ettermiddag. En veldig viktig kamp for Antonio Conte og Chelsea om de skal holde følge med Tottenham, Man Utd & Liverpool. Manchester City har stø kurs mot seriegull, etter 2 3-0 seirer over Arsenal og ett cupgull håper Guardiola og co å fortsette den gode formen. Grunnen til at jeg liker dette spillet er at City har godt over 1.5 kort 4 av de siste 5 gangene innbyrdes mot Chelsea. Og fått over 1.5 kort siste 5/5 gangene hjemme på Etihad.

Chelsea-Manchester-City-Football365(Det har blitt mye kok i oppgjørene på Etihad)

Man City over 1.5 kort @ 1.80 (Coolbet)

Kante (Chelsea) får kort 4.25 (Coolbet)

 

 

 

 

 

 

Montpellier – Lyon 17:00

 

maxwell-cornet-ruben-aguilar-lyon-montpellier-ligue-1-19112017_12yfqd19ibnhr16venhct84y1y

-Viktig kamp for begge lag.

-Dommer Benoit Basten har ett snitt på over 5 kort denne sesongen.

-Blir ofte en del kort i Lyon sine bortekamper.

 

Over 4.5 kort @ 1.95 (Coolbet)

Shkiri (Montpellier) får kort 3,55 (Coolbet)

 

Til slutt vil vi i Oddshjelpen gi vår største kondolanser til Davide Astoris famile, venner og kollegaer. En fantastisk kaptein og en fantastisk fyr!

davide-astori (Hele Italia i sorg da Fiorentina kaptein Davide Astori ble funnet død kun få timer før dagens oppgjør mot Udinese)

2 thoughts on “Supersøndag!

Leave a Reply