Mandag 5/3-18

21:00: Crystal Palace – Manchester United.

Borteseier til 1,55 i odds. (Coolbet)

Crystal Palace ligger på 17.plass og Manchester United ligger på en 3 plass akkurat nå. Vinner de på bortebane idag så er de plutselig på 2.plassen igjen. Crystal Palace har en skadeliste (før helgen) med 13 mann, deriblant Wilfried Zaha, Sako, Speroni, Cabaye osv. Dette er svært sentrale spillere for hjemmelaget som savnes stort. Crystal Palace med og uten Zaha er to vidt forskjellige lag. Manchester United har skader de og, Zlatan, Blind, Fellaini, Phil Jones og Herrera er ihvertfall ute til kveldens kamp. Crystal Palace har de siste 5 kampene sine spilt: 0-2-3. Dette er mot lag som Newcastle, Everton og Arsenal. Idag skal de møte et av ligaens mest solide forsvar og ligaens aller beste keeper. Kan bli tøft for Sørloth og gjengen dette. Lukaku har endelig fått igang skuddfoten igjen og Mourinho virker å endelig få igang laget sitt igjen.

Bilderesultat for lukaku

 

21:00: Defensores Unidos – Sportivo Italiano.

Hjemmeseier til 1,50 i odds. (Coolbet)

1 mot 16 plassen. De siste 9 hjemmekampene til Unidos har endt med 7-1-1. De er helt overlegne i denne divisjonen. De gikk på et feilskjær mot 6.plassen og spilte uavgjort mot 3.plassen i den siste kampen deres. Italiano derimot står med 1-1-3 på de 5 siste bortekampene sine. De har hatt en tung sesong så langt denne sesongen og jeg ser ikke hvordan dette skal snu i løpet av dagen i dag. Seieren de fikk var mot 14.plassen. Unidos har nok en stor fordel i at de er på hjemmebane denne kampen. Blir nok underholdende og enveiskjørt for de som skal dit idag.

Bilderesultat for defensores Unidos

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply