Hvilke spillselskap er best på norsk fotball?

Avspark på den norske fotballsesongen er rett rundt hjørnet, og for oss som spiller på fotball betyr det enda mer spenning i hverdagen. Ikke bare er det Eliteserien, OBOS og Toppserien som gjør seg klar for seriestart. Lokale lag som Smøla IL, Bossekop, Viggo og Gjerdsvik IL/Larsnes/Gursken FK har også forberedt seg frem mot sesongstart de siste månedene. Enkelte spillselskap tilbyr odds på disse lagene i de laveste divisjonene, og her er det penger å hente. I fjor viste norsk fotball seg som et av våre beste segment, og det er mye takket være dere. Vi hadde totalt 201 spill, hvor 111 spill gikk inn og 90 spill gikk ut.  Tilbakebetalingsprosenten endte på 109.21 %. Dette skal vi prøve å slå i år! Fortsett å kom med info om lokale lag, spillere og kamper i de nedre divisjonen, så skal vi kjempe sammen for å slå bookmakerne. De ulike selskapene har begynt å komme sesongspill i de lavere divisjonene nå, og dere skal ikke se bort i fra at det kommer noen tips derifra etterhvert. Det er stor variasjon på tilbudet i norsk fotball hos de ulike spillselskapene, og her kommer en anbefaling av tre spillselskap en bør være kunde av for å oppnå størst mulig fortjeneste på norsk fotball. 

Coolbet  

Coolbet har de siste årene levert bra når det kommer til odds i norsk fotball. Vi benyttet oss en del av odds hos de i fjor, og i år har de prioritert norsk fotball høyere enn tidligere. Meget spent på nettopp dette!  De er stort sett raskest ute med odds i de ulike divisjonene, og dermed kan man noen ganger finne tidlig verdi før justeringer blir gjort. Coolbet har også et mål om å levere markedsledende odds, og hvis dette kombineres med et bredt tilbud er det nok en gang vanskelig å komme utenom dette spillselskapet. Selskapet er trolig den mest transparente bookien på markedet pr dags dato, og de tilbyr at man kan se hvor mange kroner som er fordelt på H-U-B i de ulike kampene. Dermed kan man få en pekepinn på hva andre spillere tror resultatet i kampene blir. Videre er også kundeservice upåklagelig. Savner du et spill, er det bare å ta kontakt med de i livechat.

Coolbet tilbyr også en meget fin velkomstsbonus på 100 % opptil 2,000 kr for nye spillere. Det vil si at du kan sette inn 2,000 kr, og spille for 4,000 kr. Foreta et innskudd og skriv bonuskode “2000ODDS”. Trykk på bildet nedenfor for å registrere en ny bruker. 

 

coolbet-logo-full

NordicBet

NordicBet har de siste årene vært best på odds i de lavere divisjonene i norsk fotball. Dette gjelder alt fra 2.divisjon hos kvinnene til 8.divisjon hos mennene, og det gjør at interessen omkring lokale lag og spillere øker. Videre kan det også nevnes at NordicBet enkelte ganger tilbyr mye høyere odds på kortspill enn resten av markedet i norsk fotball. Det er ikke alltid like lett for oddsetterne  å finne all info om laguttak, skader og andre faktorer i de lavere divisjonene. Dermed er det enklere for oss som spillere å sitte på info de ikke de har. Generelt sett er også NordicBet en konkurransedyktig bookie, som stort sett leverer mye likt som de andre.

NordicBet har en meget brutal velkomstbonus på 100 % opptil 4,000 kr for nye kunder. Det vil si at du kan sette inn 4,000 kr, og spille for 8,000 kr. Dette kan kanskje lønne seg nå som den norske fotballsesongen er rett rundt hjørnet. Klikk deg inn på bilde for å registrere en ny bruker. 

nordicbet.jpg

Bet365

Bet365 er verdens største spillselskap, og tilbyr alt det som forventes av en bookmaker av denne størrelsen. De har generelt sett et relativt bra utvalg på odds/liveodds i omtrent alt av divisjoner i verden. Grunnen til at vi anbefaler denne bookmakeren opp mot norsk fotball er fordi dem tilbyr livespill helt ned til 3.divisjon. Her kan det ofte være en del gull å hente, da kampene i de lavere divisjonene ofte lever sine egne liv. Bet365 tilbyr rett og slett et komplett spillunivers hvor jakten etter underholdning sjelden varer lenge. Innskudd og uttak på Bet365 har heller ikke vært noe problem hos oss i Oddshjelpen.

Bet365 tilbyr en velkomstbonus på 100 % opptil 1,000 kr. Det vil si at du kan sette inn 1,000 kr og spille for 2,000 kr. Ikke et kjempetilbud, men omsetningskravet hos dette spillselskapet er meget gjennomførbart. Du må ha oppgjorte spill til en verdi som tilsvarer tre ganger summen av ditt kvalifiserende innskudd. Sjekk ut dette spillselskapet her!

Bet365

LYKKE TIL!

2 thoughts on “Hvilke spillselskap er best på norsk fotball?

Leave a Reply