Helg!

16:00: Cardiff City – Birmingham City.

Hjemmeseier til 1,65 i odds (Coolbet).

2.plassen mot 22.plassen. Cardiff er råsterke for tiden og er det like før at de tar igjen Wolverhampton. På hjemmebane så har de gjort det stort den siste tiden. I Championship så har de ikke tapt siden 29.Desember, etter det så står de med 5-0-0. (Et tap i cup mot Manchester City og en uavgjort kamp mot Mansfield i cup). Birmingham derimot har ikke levd opp til det presset de hadde på seg før sommeren. De ligger på nedrykksplass og jeg synes det begynner å lukte nedrykk av dette laget og. De er det nest dårligste bortelaget i Championship, med en form på 2-4-12. 12-33 i målforskjell. Cardiff vil helt sikkert prøve å drepe denne kampen tidlig og begynne å nærme seg Premier League enda mer enn hva de var før denne kampen!

Bilderesultat for cardiff city

16:00: Preston North End – Fulham FC.

Both teams to score til 1,73 i odds (Coolbet).

Dette er to scoringsglade lag og det er vel lite tvil om at statistikken sier at her skal begge lag score. På de siste 6 kampene innbyrdes så har begge lagene scoret. Sist gang det ikke skjedde var i 2000. Begge lag har i tillegg en statistikk i år som tilsier at dette skal gå inn. For Preston så har 11/13 siste hjemmekampene endt med both teams to score. For Fulham så har 12/15 siste bortekampene endt med both teams to score. Dette spillet har jeg virkelig troen på. To lag som er i form og som vil angripe!

Bilderesultat for josh harrop preston

17:00: Besiktas JK – Genclerbirligi SK

Handicap -1 handicap til 1,78 i odds (Coolbet).

Besiktas er i storslag på hjemmebane den siste tiden, med andre ord, de har ikke avgitt et poeng på hjemmebane siden 17.November 2017. Genclerbirligi har gjort det greit på bortebane den siste tiden, men tidligere i år så sleit de skikkelig, og det er vel en grunn til at de ligger så langt ned på tabellen som de gjør tipper jeg. Negredo virker å være i form og er nok sulten på å få seg en scoring eller to i løpet av dagen

Bilderesultat for besiktas negredo

 

Spillerspesialer:

Skålevik to score: 3,25 i odds (Coolbet).

 

 

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply