Finne roa på en søndag!

18:00: Strømsgodset – Stabæk.

Hjemmeseier til 1,76 i odds (Coolbet).

Det er jo såklart begrensa hvor mye man skal legge i treningskampene før sesongen, men Strømsgodset har sett veldig sterke ut, og i generalprøven så slo de Mjøndalen 5-0. Stabæk derimot har hatt en vanskelig sesongoppkjøring så langt, de har ikke fått spillet til å sitte og det virker som at det er noe som lugger i maskineriet det. I fjor så vant de hver sin kamp innbyrdes, men i år mener jeg at Strømsgodset har gjort noen veldig gode signeringer, og den høstformen de hadde i fjor, den skal ingen kimse av. De var vel det beste laget i Eliteserien da. Mellom 29.mai og 19.november så spilte de 10 hjemmekamper. 8-1-1 i form der altså. Det tapet kom mot Rosenborg og uavgjortkampen kom mot Molde. De har et eget fort på hjemmebane. Stabæk derimot varierte veldig på bortebane i sesongen i fjor. Avslutta med et tap mot Viking. Marcus Pedersen har lovd å gi alt for Strømsgodset så langt i år, så får vi se da!

Bilderesultat for marcus pedersen strømsgodset

 

18:00: Odds Ballklubb – FK Haugesund.

u2,5 mål til 1,64 i odds (Coolbet).

Vi vet jo alle at det som står i hodet på Fagermo er det å vinne kamper. Idag skal de ut mot Haugesund som de møtte tidligere i år, hvor det endte 0-0. 4/6 siste hjemmekampene til Odd i fjor endte med u2,5 mål. Haugesund derimot hadde 7/9 av de siste bortekampene sine hvor det endte med u2,5 mål. 3/3 siste oppgjørene innbyrdes har endt med u2,5 mål og. Det er jo ingen fordel at det er serieåpning, mye nerver og noe dårlig fotball er nok heller ikke usannsynlig at vi får se!

Bilderesultat for fagermo

 

18:00: Sporting Gijon – Cultural Leonesa.

Hjemmeseier til 1,50 i odds (Coolbet).

Sporting Gijon er divisjonens 3.beste hjemmelag og står med 6 strake hjemmeseiere før denne kampen. Idag møter de et lag som står med 6 strake bortetap! Sporting har kjørt et helt enormt tempo og en intensitet som ikke ligner grisen de siste kampene sine, idag blir det nok enveiskjøring og de vil nok vise at de hører hjemme i den øverste divisjonen i dag. De har en målgeit i Michael Santos som helt sikkert er interessert i å pynte på statistikken sin i dagens kamp. Begge lag mangler en mann hver. Alex Bergantinos (Sporting) og Gianni Zuiverloon (Cultural). Dette blir nok som sagt en kamp hvor de store skal styre kampen og hvor Cultural skal ligge å forsvare seg og håpe på kontringer. Forrige gang de møttes så vant Sporting 2-0 på bortebane.

Bilderesultat for michael santos sporting

16:00. Nordsjælland – Midtjylland.

Over 3 mål asian line til 1.76 (Unibet) Spill fra Even Karpuz 

  • 7/7 siste oppgjørene mellom disse lagene har endt med 3 mål eller mer. 4-3, 2-3, 3-1, 1-2, 0-4, 4-1 og 2-1.
  • Midtjylland har skåret 57 og sluppet inn 27 på 24 kamper denne sesongen (3.5 mål pr kamp).
  • Nordsjælland har skåret 61 og sluppet inn 39 mål på like mange kamper (4.16 mål pr kamp).
  • Norsjælland har skåret 32 og sluppet inn 12 på 12 hjemmekamper (3.66 mål pr kamp).
  • Midtjylland har skåret 23 og sluppet inn 14 på like mange bortekamper (3.08 mål pr kamp).
  • Norsjælland er sikret 3.plassen, og kan hverken gå opp eller ned på tabellen. Prioriterer underholdning?
  • Midtjylland ligger á poeng med Brøndby på førsteplass. Årets viktigste kamp?
  • Jeg spår en underholdende kamp fra Right to Dream Park. Nordsjælland vil nok kjøre på fremover, og det fører nok til en del sjanser for begge lag. Lykke til!
Skjermbilde 2018-03-11 kl. 14.21.16.png
Ernest Asante (t.h) ligger på tredjeplass på toppskårerlista. Kan han pynte på dette i dag?

About Torbjørn Ranheim

View all posts by Torbjørn Ranheim →

Leave a Reply