Gameweek 7

Runde 6

Nok en runde med dobbelkamper er ferdig. Mange fantasy spillere gnir seg i hendene med tanke på Branns gode sesong så langt.

Toppspillere runde 6

Vito Wormgoor – 20 poeng

Gili Rolantsson – 19 poeng

Steffen Lie Skålevik – 18 poeng

Rundens positive:

 • Brann: fortsetter med den gode formen. Ser meget solide ut bakover og det har begynt se bedre og bedre ut fremover. Dette kan bli farlig.
 • Haugesund: Sterk seier hjemme mot Strømsgodset.

Rundens negative:

 • Lillestrøm: Bare 1 seier på de 6 første kampene. Tap hjemme mot Ranheim nå.
 • 1-1 hjemme mot Bodø Glimt. Sliter med det offensive spillet nå som Gjertsen er ute. Bakover ser det heller ikke ut til å være like mye trygghet som i fjor.

Hot:

 • Vito Wormgoor (Brann): For en spiller. 3 mål på 6 kamper allerede for midtstopperen. Brann ser meget solide ut bakover, og han er en konstant trussel på offensiv dødball.
 • Elba Rashani (Odd): 2 mål og 3 bonuspoeng i forrige kamp, så meget frisk ut mot S08.
 • Steffen Lie Skålevik (Brann). Tilbake fra den lille skaden han pådro seg mot KBK med 2 mål mot Ranheim.

Not

 • Start: Etter den forrykende seriestarten har det bare gått nedover for Sørlendingene.
 • Stabæk: Står fortsatt uten seier og unngikk iallfall tap i bunnkampen mot Start forrige helg.

 

Runde 7

Keeper

Aslak Falch (4.7) – Hjemmekamp mot Glimt. På hjemmebane bruker S08 å være solide, og det kan fort bety rent bur og poeng for Falch.

Forsvar

Vito Wormgoor (6.2) – fordelaktige matcher nesten helt frem til sommeren. Nå står bortekamp mot Sandefjord på menyen for Brann. Fortsetter de som de har spilt til nå, bør også denne kampen gi rent bur og poeng.

Jonas Tamm (5.3) – Solid mann som virker bankers i S08 sitt forsvar. Kan være en som får med seg poeng på offensiv dødball også.

Gili Rolantsson (6.7) – Spiller ofte kant selv om han er oppført som forsvarsspiller på Fantasy. 1 mål og 2 rene bur fra dobbelrunden sist.

Midtbane

David Akintola (6.0) – Kantspilleren er involvert i det meste offensivt for Haugesund. 2 mål og 2 assist på de 4 siste matchene.

Daniel Berntsen (5.1) – Fått 90 minutter i begge de siste matchene. Mot Sandefjord sist leverte han både mål og assist.

Anders Konradsen (7.2) – vist fin form så langt i sesongen, har scoret 3 mål til nå.

Chidera Ejuke (7.7) – Fortsetter han sin gode form kan han også skape problemer for et Ranheimsforsvar.

Angrep

Marcus Pedersen (10.8) 7 mål så langt og nå venter RBK hjemme i Drammen.  Er nok ute etter å fortsette målformen mot trønderne.

Steffen Lie Skålevik (6.6).  2 mål i forrige kamp mot Ranheim. Nå venter Sandefjord på bortebane som allerede har sluppet inn 16 mål.

Runar Espejord (6.6) – Hjemmekamp mot KBK som sliter med å finne den rytmen og tryggehten de hadde i forsvaret i fjor. Scoret 2 mål mot Sandefjord sist runde og det er ikke umulig å fortsette den formen nå.

lineup (7)

Rundens kaptein

 • Vito Wormgoor.

Skjermbilde 2018-04-27 kl. 11.40.23

 

Rundens diff

 • Erling Braut Håland. Valgt av 2.8%. Har vært god i de kampene har han vært med i år. Kan vise seg verdig en startplass og med sin fysiske robusthet kan han skape trøbbel for Odd denne runden.

About Lars-Henrik Olsen

View all posts by Lars-Henrik Olsen →

Leave a Reply